Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy állítólag szerelmes férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy állítólag szerelmes férfi miért viselkedik így egy másik nővel?

Figyelt kérdés

Van egy munkatársam aki nagyon tetszik nekem, szoktunk beszélgetni és úgy látom én is szimpatikus vagyok neki. Egy kolleganőm (akivel szinte legjobb barátnők vagyunk) szerint a férfi szerelmes belém. Bár nem merem beleélni magam, nagyon örültem, hogy így látja.

De van egy másik munkatársunk is, akivel még többet beszélget ez a férfi. Sokszor látom, hogy vagy elmélyülten beszélgetnek vagy hülyéskednek, évődnek. Sokszor egymáshoz érnek. Ha pedig messzebb állnak egymástól, akkor is sokszor egymásra pillantanak, hosszan. Hallottam ahogy ilyet mond a nőnek: "Este jó sokáig beszéltünk telefonon, nem zavart?" "Ízlett a kaja, amit vittem neked?" "Ne nézz így rám, mert kicsinálsz a szemeiddel" szóval ilyesmik.

Péntek este volt egy munkahelyi buli, ahol a férfi is kicsit ittas lett mint mindenki, és folyamatosan a nő közelében volt, ahogy egyre jobban a fejébe szállt az ital úgy egyre jobban bámulta a nőt. Mások is észrevették ezt. A haját simogatta, a derekát is...

Mondtam a barátnőmnek, hogy szerintem nem így viselkedne a férfi ha szerelmes lenne, de szerinte igenis az, csak barátkozik a másik nővel.

Szerintetek tényleg reménykedhetek még? Tény, hogy kedves velem ez a férfi, de úgy látom a másik nővel sokkal gyengédebb és figyelmesebb.

Mind harmincasok vagyunk és szinglik.

2023. jún. 21. 09:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

Nek ebbol inkabb az jon le, hogy a masik nobe szerelmes. Vele telefonalgat, kajat visz neki, bokol, simogatja, tehat udvarol.

Veled meg csak beszelget.

2023. jún. 21. 09:27
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Te is tetszel neki, de a másikhoz jobban vonzódik. Téged talonban tart, ha a másikkal nem jön össze, B tervként ott vagy.
2023. jún. 21. 09:30
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is a másik nőbe szerelmes, de azért nálad is nyomulgat- biztos, ami biztos alapon ;)
2023. jún. 21. 09:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a csaj, aki szugerál, ki akar cseszni veled. Nem szeret a pasas, a másik nőért van oda.
2023. jún. 21. 09:53
 5/13 anonim ***** válasza:
73%

"Ne nézz így rám, mert kicsinálsz a szemeiddel"

Milyen proli duma már! :D

2023. jún. 21. 10:02
 6/13 A kérdező kommentje:

Szerintetek komolyan szerelmes belé, ezek alapján? :(

Nekem sose hozott ételt, csokit, semmit. Ha beszélgetünk is akkor is csak munkáról, udvariasan és kedvesen. Amikor visszajöttem betegségből dolgozni, megkérdezte hogy vagyok. De a másik nőnek egyenesen gyógyszert vitt meg levest stb. Az udvariassága és kedvessége jól esett és azt gondoltam, hátha... De nem flörtölt vagy ilyesmi. De akkor a barátnőm miért mondta?

2023. jún. 21. 10:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom... igen, a másik nőért van oda. Ha a barátnőd azt mondja, ugorj a kútba, akkor beleugrassz?
2023. jún. 21. 10:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd nem jól olvassa a szobát úgymond, rá ne hallgass. A másik nőbe szerelmes, kedveli, őt akarja, te csak kolléga vagy.
2023. jún. 21. 11:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért kell hitegetni valakit, miért tesz ilyet a "barátnőd?" 🤷‍♀️
2023. jún. 21. 11:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el a palit, ő a másik csajért van oda, jól látod. Ne hallgass a nőre, csalódni fogsz ha beleéled magad a pasival, ő meg erre vár.
2023. jún. 21. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!