Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha vele vagyok szerelmesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vele vagyok szerelmesen viselkedik ha nem talizunk hetekig nem keres, mitol lehet ez?

Figyelt kérdés

Ha vele vagyok hogytud úgy bánni velem mint ha en lennek a mindene?

Ha nem latjuk egymast hetekig meg hogy tud leszarni nem keresni?

Barátság extrákal, nincs hitegetés hazudozás. Nemnigért semmit, csak erre az ellentmondasos viselkedesre vagyok kivancsi

tegnap 15:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ha vele vagyok hogytud úgy bánni velem mint ha en lennek a mindene?"

Konkrétan miket csinál/mond, ami miatt ezt érzed?

tegnap 15:12
 2/21 anonim válasza:
100%
Ilyenek a pasik ha szexkapcsolatban vannak. Szexeltek akkor minden oké az agyukban és cukik. Ha nincs szex minek legyen veled figyelmes? Nem profitál belőled semmit, egyértelmű, hogy akkor leszr.
tegnap 15:16
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem netfüggő. Nem online képekre webcamra veri hanem ő még az a múltgenerációs akit még élőben érdekel egy p.na. olyankor kanos meg minden neki egy vérhús nő, amugymeg mintha nem is létezne amikor nem látja.
tegnap 15:18
 4/21 A kérdező kommentje:
Nincs mindig szex . Van hogy talalkozunk es nincs szex es akkor is olyan kis cuki, sőt van olyan hogy nincs kedve szexelni de megis jon es akor is kenyerre lehet kenni.
tegnap 15:21
 5/21 A kérdező kommentje:
Szoval en nem fognam a szexre, mer tenyleg van olyan hogy jon latni akar, de soszor nincs kedve szexelni. Megis olyan figyelmes bujos stb. Ha pedig nem megoldhato a talalkozo akar 3 hetig is akkor meg szarik a fejemre, annyit nem ir hogy vagy
tegnap 15:23
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs intellektuális szellemi kapocs. Csak testi van.
tegnap 15:25
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt értsd meg,hogy csak akkor és addig udvarol,ameddig èrdekèben àll!

Ha nincs szex,akkor szórakoztatod,èlvezi a társaságodat kötetlenül.Amikor pedig távol van,tutira akad más.Nem szerelmes beléd,te csak eszköz vagy ahhoz,hogy jól èrezze magát.

tegnap 15:30
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

"Barátság extrákal"

A-a, sima szexkapcsolatban vagytok. Amikor hiánya van jó vagy. Amikor nincs akkor nem szed elő, figyelembe se vesz.

tegnap 15:34
 9/21 anonim ***** válasza:
67%
Néhányan szerintem nem tudnak olvasni. Hát igen a pálesz a rokonoknál.
tegnap 15:40
 10/21 A kérdező kommentje:
De irtam sokszor ugy jon hogy nincs kedve szexelni
tegnap 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!