Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eleinte, a rózsaszín ködben érdekelne: Miutan a pároddal voltal, hogyan viselkedik, milyen a magatartása, közerzete?
Nekem olyan fura, hogy a nagy szerelemben a parom ha vele voltam es pl csodás hétvége volt, velem madarat lehetne fogatni,(nem a feldobottság érzés lenne a normális akár egy jo szex után?) ellenben ő:
Amikor találkozunk vagy hazavisz vagy utazunk, végig szidja a forgalmat, mint egy idegbeteg, a hétvége után másnap, harmadnap betegesen féltékeny, veszekedést szít provokál. Stb
Ez a tesztoszterontol lenne?
Azota már szakitofélben vagyunk. Es ez miatt kezdtem gondolkodni, ill visszaemlekezni, a kapcsolatunk elejére.
Ugyanis ma (2 év mulva)már bunko és gyökér is, kritizál is, meg ugy tunik csak szexre vesz.
Es azon agyaltam, ez a srac valaha is szeretett engem egyáltalán? Keresem ezeket a momentumokat az egészben.
Kezdetben ezt kaptam, hogy betegesen feltekeny. Ez 2 honap utan kezdodott.
Azaz 2 évet járok/jártam olyannal, akivel az a rész, hogy minden happy szerelem es varázs, valojaban csak netto 2 honap volt!
2 honap utan kezdte a feltekenykedest, meg a többi lelkiterrort!
Magyarán már akkor ki kellett volna tenni, amikor elkezdte a kocsiban az üvöltest es feltekenységet, meg a szakitassal a zsarolásait meg azt hogy az egesz (2 honapos)csodaszép szerelembol egy poklot csinált 2 évre.
5vagyok másfêl êvig éltem ilyen kapcsolatban
Mikor megláttam a kérdésedet még Kb,11év után is levert a víz
Nálam odáig fajult minden hogy a szomszéd nénire is féltékeny volt azzal sem beszélhettem
Éjszakánként többször telefonált ha kikapcsoltam a munkahelyem vezetékesét hívta.Lelki teror mikor egy boltba nem mehetsz úgy el hogy közben a telefon ne legyen a kezedbe
Miután szakítottunk még számot is kelett cserélnem
Menny ne gondolkodj!Menekülj szóba soha többê ne állj vele!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!