Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vele vagyok szerelmesen viselkedik ha nem talizunk hetekig nem keres, mitol lehet ez?
Ha vele vagyok hogytud úgy bánni velem mint ha en lennek a mindene?
Ha nem latjuk egymast hetekig meg hogy tud leszarni nem keresni?
Barátság extrákal, nincs hitegetés hazudozás. Nemnigért semmit, csak erre az ellentmondasos viselkedesre vagyok kivancsi
Nem vagy a mindene, téged senki nem tanított meg arra, hogy az mit jelent!
Csak kiéli az intimitás iránti vágyát, veled is, meg lehet 5 másik emberrel, de attól még nem akar kötődni valójában.
Neked meg ideje lenne megtanulnod, mit jelent az, ha valakinek tényleg te lennél a mindene... de ha ilyen kamu kapcsolatokkal múlatod az időd, erre esélyed sincs.
"Szexkapcsolatban vagy vele és ha szüksége van szexre, egy kis egófényezésre, társaságra akkor hozzád fordul."
Én meg írtam ezt. Nem tudsz mondatokat értelmezni? Akkor nem csoda, hogy csak azokra a dolgokra vagy jó számára...
Hello,ha nincs szex, akkor is jobb vagy,mintha unatkozna... hát van kit hülyíteni...
Nem èrted a lènyeget?Azt mondja,amit hallani akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!