Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha vele vagyok szerelmesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vele vagyok szerelmesen viselkedik ha nem talizunk hetekig nem keres, mitol lehet ez?

Figyelt kérdés

Ha vele vagyok hogytud úgy bánni velem mint ha en lennek a mindene?

Ha nem latjuk egymast hetekig meg hogy tud leszarni nem keresni?

Barátság extrákal, nincs hitegetés hazudozás. Nemnigért semmit, csak erre az ellentmondasos viselkedesre vagyok kivancsi

tegnap 15:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nincs amikor mással/másokkal is szexel. Jó reggelt!
tegnap 15:55
 12/21 anonim ***** válasza:
74%

Nem vagy a mindene, téged senki nem tanított meg arra, hogy az mit jelent!

Csak kiéli az intimitás iránti vágyát, veled is, meg lehet 5 másik emberrel, de attól még nem akar kötődni valójában.

Neked meg ideje lenne megtanulnod, mit jelent az, ha valakinek tényleg te lennél a mindene... de ha ilyen kamu kapcsolatokkal múlatod az időd, erre esélyed sincs.

tegnap 15:58
 13/21 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem szerelmes, tudom hogy nem vagyok a mindene. Csak érdekelt miért csinalja így
tegnap 16:00
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
Fel kéne már végre minden nőnek fogni, hogy a barátság extrákkal típusú kapcsolat nem létezik olyan egyének között akik ismerősök, vagy ismeretlenek és csak szexelni járnak össze. A barátság extra hosszabb barátság után alakulhat ki. Szexkapcsolatban vagy vele és ha szüksége van szexre, egy kis egófényezésre, társaságra akkor hozzád fordul. De mindent önös célok miatt csinál. Téged szarba se néz és nem i fog hiszen csak egy lyuk és egoboostoló vagy. Nem is értem miért alacsonyítják le magukat ennyire mint pl. te. Jó neked, hogy csak ürítésre vagy jó?
tegnap 16:03
 15/21 anonim ***** válasza:
"nem i fog" - nem is fog többre tartani.*
tegnap 16:04
 16/21 A kérdező kommentje:
14 es irtam már többször hogy sokszor találkozunk de nincs szex, csak program vagy összebujás szex nélkül
tegnap 16:05
 17/21 anonim ***** válasza:
66%

"Szexkapcsolatban vagy vele és ha szüksége van szexre, egy kis egófényezésre, társaságra akkor hozzád fordul."

Én meg írtam ezt. Nem tudsz mondatokat értelmezni? Akkor nem csoda, hogy csak azokra a dolgokra vagy jó számára...

tegnap 16:07
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Hello,ha nincs szex, akkor is jobb vagy,mintha unatkozna... hát van kit hülyíteni...

Nem èrted a lènyeget?Azt mondja,amit hallani akarsz.

tegnap 16:10
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan aznap mar egy masik csajjal orakat szexelt es nem birja mar aznap a farka.
tegnap 16:15
 20/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem akar gyakrabban talizni veled mert nem akarja hogy komolyabb kapcsolat legyen ebből. Hézagot tart, hogy keresgélhessen melletted. Vagy, anyuci mucija, akinek tiltja az anyja a szorosabb kapcsolat kialakulását.
tegnap 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!