Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja nem szerelmes belém, mégis úgy viselkedik.. mivan???
4 Hónapja randizgatunk egy sráccal, igazából már nem is randi, hanem szinte olyan, mintha együtt lennénk, de nincs kimondva. Minden program elvisz, ismernek a barátai, tesója... pár hete azt mondta szerelmi érzelem nem fűzi még hozzám.. de mégis olyan mintha.
Sokat alszunk együtt, és végig összebújva... a sz.x az valami zseniális.. nagyon kedves, figyelmes velem. Mikor elmentünk bulizni és kicsit túllőttem a célon, akkor is folyamatosan velem volt, pátyolgatott... nagyon bújós, nagyon sokat nevetünk együtt...Ha nem tudunk tálálkozni akkor is chatelünk folyamatosan, vagy felhív. Már októberre is szervezett le programot... úgy beszél a jövőről, mintha majd én is benne lennék...
Szerelmi kötődés nélkül ezeket meglehet játszani?
Nem feltétlenül játszik, jól érzi magát veled. Na meg a szex nagy úr, a kötődés kezdete.
Vannak kevésbé szerelmes típus emberek. Ez majd hosszútávon lesz rossz, ha különböző az igényetek.
Ha most boldogok vagytok, nem mindegy, hogy szerelmes-e? Élj a jelenben.
Nekem mindig fájt, hogy nem szerelmes belém! Ha nincs a varázs, nem is lesz soha. 19 éves voltam, ő 24. A kapcsolatunk ilyen volt, mint amit leírtál. Gyengéd volt, szeretett, a szex meg nagyon jó volt. Dobtam, ezzel az indokkal, hogy ő nem szerelmes belém.
Utánam következő barátnőjét ő dobta, mert szerelmes lett valakibe. Elvitte külföldre is nyaralni azt a nőt. Nekem nagyon fájt szerelmesnek látni őt! Pár hétig voltak együtt.
Később feleségül vett valaki mást, gyerekeik is lettek. Azóta már elváltak.
Nem nagyon szerelmes lélek, bár gyengéd, és jó a szexben is. Én még mindig szeretem valószínűleg, elég korai élmény volt nekem. De jó döntést hoztam, amikor szakítottam vele, ma is úgy csinálnám. Fáj, hogy nem szerelmes belém, akibe én az vagyok. Mindig tüske marad.
"pár hete azt mondta szerelmi érzelem nem fűzi még hozzám"
Amúgy simán lehet h kialakul benne. Lehet neki több idő az ilyesmi, ki tudja. De azért kérdezz rá.
Mi nagyon régóta vagyunk együtt. Kétszer is elértem ugyanannál az embernél, hogy ragaszkodjon, szerelmes legyen belém. Mindkétszer szakítani akartam. Nem számításból, hanem őszintén beszélgetve, felvetettem a lehetőséget. Akkor kattant nála valami, és rajong értem. Más kérdés, hogy ehhez az kellett tényleg, hogy rájöjjön, nem leszek mindenáron vele?
Nálatok még az is lehet, hogy a srác szerelmes valakibe, akit nem kaphat meg. Veled szeretné elfelejteni. Nyilvánvalóan kedvel és örül veled lenni, lehet, hogy ő is arra vár, hogy szerelmes legyen beléd.
Beszélgessetek egymással!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!