Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hallottatok olyanról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottatok olyanról, hogy egy konkrét személy hozta meg a kedvét valakinek a gyerekvállaláshoz?

Figyelt kérdés
Egész eddigi életemben nem vágytam gyerekre, de megismertem nemrég egy lányt, és arra kellett rádöbbennem, hogy tőle szeretnék közös utódot, szeretném, ha összefolyna a vérünk, és testet öltene a gyerek formájában. Persze csak miután megteremtettük a feltételeket.

febr. 15. 20:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
9%
Van egy kor amikor tul korai errol gondolkodni van egy kor ami felett meg tul keso mar megteremteni az anyagi joletet ..
febr. 15. 20:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, feleségem amikor megismerkedtünk elmondta, hogy ő nem akar gyereket. Most mégis van neki kettő, tőlem.
febr. 15. 20:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nagyon szépen leírtad és őszintén kívánom, hogy teljesüljön és legyetek boldogok. Én is éreztem így, jól tudom mit érzel. :)
febr. 15. 20:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hallottam.

Mondjuk nem én vagyok az 😆

febr. 15. 21:28
 5/12 anonim ***** válasza:
64%

Én meg hiába akarnék gyereket, ahhoz kéne aki meg is szüli.

Így 40 felé pedig már egyre nehezebb. :(

febr. 15. 21:29
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
Nekem ez ijeszto, egy normalis ember nem tenyeszbikat/tenyeszkancat keres, aki arra kell, hogy megcsinalja/megszulje az utodjat.
febr. 15. 22:14
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is most találkoztam azzal a férfival, akitől igazán szeretnék. Szerintem ebben nincs semmi rossz. :) kívánom, hogy teljesüljön és legyetek boldogok
febr. 15. 22:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt olyan férfi a világon, akiért ezt bevállaltam volna.
febr. 15. 22:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen azoknál van, akik alapból nem gyerek ellenesek, csak még nem találták meg azt az embert, akivel el tudnák képzelni a családalapítást.
febr. 15. 23:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét személlyel való együtt élés, igen.

Jó látni, hogy romantikus férfiak is vannak! ♡

febr. 16. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!