Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalatotok van középiskolai tanár - diák románccal kapcsolatban? Akár te személy szerint megélted, vagy az iskolátokban ez mással megtörtént.
Hogyan kezdődött?
Meddig tartott?
Milyen volt a kapcsolat?
Hogyan élted meg?
Hogyan kezeltétek a szitut?
Meddig jutottatok el?
Mennyi volt az életkorbeli különbség?
Kitudódott vagy titokban maradt a viszony?
Lett következménye a dolgoknak (pozitív-negatív)?
Volt utóélete a kapcsolatnak?
Stb...amit érdekesnek találsz megosztani
Én 2 esetről tudok, egyik az én volt iskolámban, a másik egy ismerősöméknél.
Én sulimban: elvileg volt kémia rendesen, de a tanár várt érettségi után 1-2 évet (egymás közelében laktak, így látták egymást anélkül is, hogy direkt megbeszélték volna a találkozást). Azóta is együtt vannak, született már gyerek.
Ismerősöméknél: tesitanár kezelgetett egy 16 éves csajt, lebuktak vhogy, tesitanár repült. Nem volt utóélete a kapcsolatnak.
Most nagyot ment az elmúlt hetekben a hír a komáromi középsuliról ahol rányitott valaki az igazgatóra meg egy diákra. Régen én is oda jártam, engem is zaklatott az illető (meg raktam kívül több diákot is, egyikkel meg összejött egy időre)
Nem volt jó, vagyis eleinte még igen mikor azt hittem simán csak jó fej, de egyre kellemetlenebb volt a viselkedése, végül már konkrétan fogdozott intim helyeken akaratom ellenére. Ő akkor volt 30 körül. Nem mertem szólni senkinek úgyhogy titokban maradt. De a másik lánnyal való kapcsolata nyilvános volt, nem nagyon volt következménye. A mostani ügynek volt, ha jól tudom rendőrségi eljárás van folyamatban, eltávolították a posztjáról. Törölte magát mindenhonnan közösségi médián. Végre utolérte a karma.
Az egyetemen a szobatársam egy alacsony, dundi lány volt.
A barátja a középiskolai tesitanár, 15 évvel volt nála idősebb. Amúgy láttam a pasit, tényleg jól nézett ki, a csajhoz képest mindenképpen.
Azt mondta, hogy már az iskolai évek alatt elkezdődött, de titokban kellett tartani, nehogy kirúgják a pasit. Amúgy háromszor elvált, a 3. feleségével még mindig együtt is éltek.
Megkérdeztük, hogy és a szüleid mit szóltak ehhez. Azt mondta, hogy először ellenezték, de aztán megismerték, és megszerették. Erre csak azt tudtam mondani, hogy azta!
Aztán szépen lassan abbamaradt a románc, az egyetem alatt alig találkoztak, a pasi gondolom talált más diáklányt magának. Akkor a csaj összejött a helyi buszsofőrrel, aki nős volt és szintén vagy 20 évvel volt nála idősebb. Többször eljött a pasi, és valóban egész jól is nézett ki.
Csak hát nős?! Meg is kérdeztük a csajt, hogy szerinte hová tart ez a kapcsolat és miért csinálja. Az volt a válasz, hogy ő annyira csúnya, hogy a korabeli fiúk rá sem néznének, az idősebbekkel szemben van előnye. Ami nekem aztán oké, de legalább ne nős pasikkal csinálja. Mindegy, ez a srác is hamar ráunt.
Kereszteszüleim is tanár-diák viszonyban voltak. Keresztanyukám átment másik iskolába, így összejöhettek, és ma is boldogan élnek.
Másik ismerősömnél a tanár megvárta, hogy a lány leérettségizzen, és csak azután kezdeményezett. Ők is együtt vannak még.
Rossz.
Távkapcsolatban voltunk a barátnőmmel, amikor bevallotta nekem, hogy a tanár szexista megjegyzéseket tett rá, meg az egyik ünnepségen fel akarta szedni, annak ellenére, hogy tudta vagyok neki.
Az én reakcióm az volt, hogy bemegyek az iskolába, és elkapom a tanárt, és kicsit "elbeszélgetek" vele.
Mivel azonban az exem érettségi előtt állt, ezért azt kérte, hogy ne csináljak balhét. Ugyanezen okból nem szólt az apjának sem.
Egyébként egy utolsó rohadék volt ez a tanár, aki hittant(!) tanított. Felesége is volt, ennek ellenére kezdett ki a tanítványaival kezdett ki ez a képmutató keresztény.
Exem ugyan már 18 éves volt, de nem csodálkoznék, ha 15 éves diáklányokat is zaklatott volna. Szerencséje, hogy nem tudtam elkapni, mert az még csak a jobb verzió lett volna, hogy szembe köpöm.
Hogyan kezdődött?
- Tanított, és egy nap összefutottunk a boltban, és segítettem hazacipelni a vásárolt termékeket.
Meddig tartott?
- 1 év. Az utolsó évem a suliban.
Milyen volt a kapcsolat?
- Meghatározó, önbizalom növelő, életre szóló emlék.
Hogyan élted meg?
- Jól.
Hogyan kezeltétek a szitut?
- Suliban idegenek voltunk.
Meddig jutottatok el?
- Elvettem volna. Komolyan.
Mennyi volt az életkorbeli különbség?
- 33-35...?
Kitudódott vagy titokban maradt a viszony?
- Utólag derült ki, már nem jártam oda, ő nem dolgozott már ott.
Lett következménye a dolgoknak (pozitív-negatív)?
- Nem.
Volt utóélete a kapcsolatnak?
- Nem, az USA-ba költözött.
Ismerősöm meg a tanárnőjét vette el, van 3 gyerek, és már évtizedek óta együtt vannak.
Nem személyes tapasztalat, a fiú osztálytársammal és a matektanárnőnkkel esett meg.
Nem különösebben voltak előjelek az elején, mert az osztálytársam mindenféle versenyekre járt, így sok időt tölöttek együtt felkészüléssel, sokat beszélgettek, ráfogtuk, hogy csak tanulmányi dolgok.
Nem volt nagy korkülönbség kettejük között (5-7 év), a tanárnő frissen diplomázott, de már a gyakorlati idején is volt nálunk.
Titokban tartották kapcsolatukat, de az utolsó évben azért már voltak jelek, érettségi előtt igazából már mindnenki nyílt titokként kezelte, hogy együtt vannak.
Amúgy cukik voltak együtt suliban is, én szerettem ahogy egymásra néztek vagy amikor csipkelődtek egymással.
De senki nem foglalkozott vele, mivel a srác éltanuló volt, így szemet hunyt felette az igazgató is.
Ma is együtt vannak. Összeházasodtak, született két fiuk.
A tanárnő azóta pályát váltott és már a magánszférában dolgozik, de nem emiatt, gondolom anyagiak miatt.
csak olyanról tudok, ahol az apja korú tanár hősszerelmes stílusban küldözgette a lánynak a viszonzatlan leveleket.
nagyon gáz volt, de nem b.szták ki. de a legtöbb suliból elég nehezen b.sszák ki a tanárokat. egyrészt nincs kit a helyére rakni, másrészt gyakran az igazgató is zsarolható ezzel-azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!