Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazat mondhatott vajon? Veletek is megtörtént? Saját tapasztalatokat is írhattok!

Figyelt kérdés

A barátommal lassan egy éve leszünk együtt! Én 20/L ő 20/F .. Én vagyok neki az első legalábbis azt mondta ( szexben és komolyabb kapcsolatban is ) ha jól tudom akkor előttem egy hosszabb kapcsolata volt ( fél éves ), az is távkapcsi, keveset találkoztak, mert messze laktak egymástól. Mesélte, hogy próbálták a szex-et, de nem jött össze nekik, mert a csaj duplán akart védekezni óvszer és valami mással is amit mikor elsőre akarták a szexet nem használt/vett be időben a csaj ( de mintha valami hüvelytablettát mondott volna nem emlékszem pontosan) , és kell neki kis hatóidő és mikor rá nem sokkal ( még azon a napon ) próbálták volna azt mondta nem állt fel neki és nem volt semmi! Mikor ez történt ő akkor volt 18. Szerintetek? Igazat mondhatott? :D Mert mikor elkezdtünk járni meg azt mondta, hogy már nem szűz de később meg elmondta, hogy még az.. ( és akkor mesélte ezt is hogy mi volt az exével, hogy próbálták de nem sikerült, amúgy az mindkettőjüknek az 1. lett volna) de ezt azután mesélte, hogy lefeküdt velem.

A másik kérdésem pedig az lenne és ide szeretném ha ti is leírnátok a saját tapasztalataitokat, ha vannak! Nos, ugye lassan egy éve vagyunk együtt, Én vagyok neki az első komolyabb (ahogy mondta), már fantáziálgatott meg kérdezgetett róla, hogy jó lenne egyszer hármasban szexelni Én ő meg egy másik csaj. Nektek meddig tartott az első komolyabb kapcsolatotok? Miért lett vége? Én tartok attól, hogy nemsokára azért fog velem szakítani, mert megunt vagy más csajjal akarja csinálni ( gondolom ezt azért mert felvetette azt a 3-as dolgot) kiváncsi hogy milyen lehet egy másik csajjal is nem csak egyel egyfolytában (vagyis velem) .. mondja mindig hogy szeret meg hiányzok neki ha épp nem vagyunk együtt! De mégis én vagyok az első neki és még ki akarja magát élni gondolom, csajozni, egyéjszakás kalandok stb. (bár ahogy ismerem nem valami nagy bulizós típus meg azt mondta annyira nem vonzza ez a téma, viszont még ki akarja magát bulizni, nem akar fiatalon megállapodni ahogy én sem, de az nem azt jelenti, hogy ha velem együtt van akkor mert megunt megcsalhat..) De meg mégis pasiból van, biztos sokat gondol ilyenekre, hogy milyen lenne másik csajjal. Én nem nagyon gondolkodom ilyesmiken milyen lenne másik pasival, nekem vele jó! De ezért is nem szeretem ha külön megyünk bulizni, mert ott simán megcsalás lehet a részéről főleg ha sokat iszik és be van rúgva, mint általában, aztán hopp ott máris megeshet, hogy félrekefél pl kiváncsiság kedvéből is, hogy milyen mással. Amúgy ő is ettől fél, hogy én is megcsalom valami buliban, hiába mondom én részemről ilyenről nem kell félni nem iszom és hűséges típus vagyok .. de ő akkor is féltékenykedik! Sokáig meg tudom, nem tarthat a kapcsi, mert fiatalok vagyunk, engem annyira nem vonz ez az úgymond éljem ki magam pasizás orrba szájba meg mindig más pasival. De nekem meg idáig ez a kapcsim az egyik leghosszabb, legjobb és vele akit még így ennyi idő után is nagyon szeretek! :) Leírhatjátok saját tapasztalataitokat is! Szívesen olvasom!

üdv. Viki :)

2010. jan. 14. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia, Viki!

Jó hosszút írtál :)

Nos, szerintem az ős eset pont olyan azzal az első félresikerült dologgal, hogy akkor se hazudik, ha azt mondja, hogy nem volt még csajjal, meg akkor sem, ha azt mondja, hogy igen :))). Tehát szerintem tényleg csak az a kezdeti dolog lehetett nála, amit mondott, és te vagy neki az első. A 3mas dolog meg...kíváncsi, persze, hogy az. Arra is, hogy tőled mit várhat el, a puhatolózással semmi baj, de ha aggódsz, hogy tettekbe fordul a gondolat, akkor dobd fel a szexuális életeteket, hogy ne legyen ideje máson gondolkodni ;) Erotikus masszázs, kis sztriptíz, vagy valami afrodiziákumos vacsi (nem gyógyszer, hanem fűszer formájában persze), közös habfürdőzés, szex házon kívül, ilyesmi... sok sikert! :)

L

18/l

2010. jan. 14. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Szio:)

Nos látom ,hogy baj van a bizalommal.Lehetséges,hogy Te vagy neki az első,bár nincs rá bizonyíték,amugy meg azért mondhatta neked az elején ,hogy már nem szűz,mert esetleg cikinek tarthatta,ha kiderül mégis az.Aztán meg kezdett megbízni benned,és ugy gondolta helyes ha inkább elmondja az igazat.A másik: mindenki mondja,hogy 20évesen még élni akar stb.Pl ez a 3as dolog,Én rettegtem ettől.Csak ha rá gondoltam kirázott a hideg,hogy mi lesz ha a párom előáll ezzel.De leültem vele és megkérdezte tőle,és elmondtam neki a félelmeimet.Jó,oké izgattja a téma,de ő engem szeret ,kielégítem őt,és még csak nemis gondolt rá ,hogy mellettem még valaki,akár 3asban,akár ugy,hogy megcsalna.Ritka hűséges típus,és őszinte a párom.Viszont nektek a bizalom nagyon nem megy,és ugy látom a Te részedről jobban.Énis félnék tőle,hogy ha nem elégítem kia vágyait,máshoz fog fordulni.Szerintem ezt beszéld meg vele komolyan.Különben gondolom őis azért féltékenykedik,mert őis azt gondolja rólad,hogy fiatal vagy és élni akarsz.Sok problémát tud okozni egy kapcsolatban,ha a párok nem ülnek le megbeszélni a dolgokat.Bár ugy veszem észre ,hogy a fiúd nagyon is ki akarja magát élni még szex terén.Talán jobb lenne egy magad mellé való fiút keresned,akiben megbízhatsz,mert lehet ,hogy ez a fiú szeret téged,de mégsem elég ahoz,hogy ne csaljon majd meg egyszer.Nem megijeszteni akarlak,de sajnos a körülöttem lévő emberekkel is ez történik.Vigyázz drága,nehogy nagyon összetörje a szívedet,nem éri meg,hidd el!

19/L

2010. jan. 14. 13:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod és a tippjeid! Megfogadom. :)
2010. jan. 14. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:

huh hát kezdjünk bele. amit mesélt az előfordulhat, de amúgy hülyeség is. mert a hüvelykúpot /tablettát ha felhelyezed akkor 10 perc a ható ideje és már védelmet nyújt 4 órán keresztül, viszont új aktusnál új kúpot kell feltenni és megint 4 órán keresztül hat. az meg hogy nem állt fel neki .. hát nem tudom :D megeshet az is. amúgy nem bántásként mondom de ha tényleg te vagy neki az első akkor érthető azért hogy kiváncsi, és nem feltétlenül akar megcsalni, csak egyszerűen vágyik valami újra. attól még szerethet, és ezt neki kell tisztáznia magában. régebben engem is hajtott ez a kiváncsiság hogy vajon a jelenlegi párommal akarom e leélni az életem és soha mással nem is fogok lefeküdni .? át kell gondolni hogy megéri e feldobni a biztosat egy kis ismeret szerzés miatt. én döntöttem , és rájöttem van még időm hogy tapasztalatom legyen, amig szeretem a párom nekem nem kell más.

az viszont már teljesen már hogy ő hármasban akarja. azért látszik hogy férfi.. én nem mennék bele a helyedbe. ami az enyém azon nem osztozok mással.

én ezért nem választok a saját korosztályomból párt magamnak, inkább legyen pár évvel idősebb és az tudom hogy ilyen miatt nem fog megcsalni.

nem tudok ennél jobbat mondani .:S

2010. jan. 14. 13:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem ismerem ezeket a hüvelykúpos módszereket, de akkor ha 10 perc a hatóideje szerintem utána egyből próbálhatták is a dolgot. Akkor megértem ha utána nem is állt fel neki és valóban nem volt semmi, az idegesség is meg hogy jól sikerüljön, jó legyen a dolog. Ha jól tudom utána rá pár napra szakítottak is.

De amúgy épp ezaz, fiatal még ő is és szerintem épp ezért lesz majd vége a kapcsolatunknak, mert hogy ő még kiélné magát leginkább szerintem szex terén szeretné. Ebbe a hármas felállásba én sem nagyon akarok belemenni. Ahogy írtad: "ami az enyém azon nem osztozok mással. "

Köszönöm a válaszokat, tanácsokat! :)

2010. jan. 14. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:
mondjon ki mit akar, lehet, h prűd vok, de én ebbe sose mennék bele.
2010. jan. 14. 21:01
 7/7 anonim válasza:

nah en csak par szot szolnek hozza neharagudj,de nincs semmi gond,ez normalis,minden pasi szokott 3asrol abrandozni,de tehetsz sok dolgot amivel felcsigazod stb,hidd el jobban fogja ertekelni,azert egy harmast nem olyan konnyu osszehozni,mint egy egzotikus masszast,sztriptizt..

vannak segedeszkozok is amik nagyon feltudjak dobni a szexet!!!

olyat kap majd toled amire nem is gondolt eddig :)))

nos ajanlom a peniszgyurut!

nagyon jo :)

2010. jan. 14. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!