Miért pontoznak le mindent egyesek ezen a siteon? Meg a saját tapasztalatokat is, pedig az már megtörtént … mit lehet azon lepontozni??
Vannak akik szerintem minden választ lepontoznak vannak akik mindent ami nem az ő válaszukhoz hasonló vagy amit elvárnak...
Ne tévesszen meg, a 0% nem biztos, hogy rossz válasz.
Eleve vannak akik konkrétan itt élik le az életüket. Van 3-5 felhasználójuk.
Egyszer egy kérdésre válaszoltam és érdekes módon mindig egyszerre válaszolt a kérdező és még 3 másik felhasználó, mindig ugyanabban a sorrendben és azonos időben, ugyanazzal a szókinccsel, engem pocskondiázva, leszólva.
Azt én is észrevettem, hogy a saját tapasztalatokat is, amit pl teljesen tárgyilagosan írok, azt is pontozzák sokan lefele.
Szerintem sokan nincsenek teljesen tisztában a kis ikonok fogalmával.
A piros x azt jelenti, hogy nem volt hasznos a válasz, nem pedig azt (ahogy sokan hihetik), hogy amit ír, az nem tetszik. Sokan a facebookon hihetik magukat (vagy lehet már ott sincs ilyen) és azt hiszik az a dislike gomb.
Számukra ez a gyors karrier útja! :DDD
A husángot hiába öntözöd, úgy sem fog kirügyezni! :DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!