Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Telefonbeszélgetés: "Szia!"...

Telefonbeszélgetés: "Szia!" "Szia, XY vagyok!" Ennek mi értelme van?

Figyelt kérdés

Amikor felhív engem valaki és be van írva a telefonomba, tehát tudom, hogy ki az, akkor úgy veszem fel, hogy szia. Ebből neki is leeshet, hogy tudom, ki ő, különben nem sziáztam volna le. Erre bemutatkozik :D

De ennek mi értelme? Sokan csinálják.

ma 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

Engem az ba.. fel amikor felhivnak hogy xy telefonja xy-t keresem

Ha az én szamomat hivta akkor megis ki a fa..om telefonja lenne??

ma 10:28
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Majd ha úgy köszönsz, hogy "Szia XY" akkor tudja hogy nem kell bemutatkoznia. Honnan kellene emlékeznie ki tudja a telefonszámát?
ma 10:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a munkahelyen telefonálok, majdnem mindig bemutatkozom. Van pár kollégám, akikkel rendszeresen szoktam beszélni és biztosan el van mentve nekik a számom, de ha valakit évente kétszer hívok fel, hiába a kollégám, egyáltalán nem biztos, hogy elmentette.
ma 10:44
 4/9 A kérdező kommentje:
2. De ha nem tudom a számát, nem tudom, ki hív, akkor miért köszönnék úgy, hogy szia? Lehet olyan hív, akit magázok.
ma 10:45
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Alapvető udvariasság bemutatkozás telefonhíváskor. Amúgy meg nem feltétlenül látja, ki hívja, mert én pl általában fulhallgatoval mászkálok kint, így ha hívnak azon veszem fel, nem látom q telefon kijelzojet
ma 10:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Régen nem írta ki ám a számot a telefon (meg most is el lehet rejteni). Felvettük és általában a hangjáról felismertük, hogy ki hívott, de azért illett bemutatkozni, ha mégsem.
ma 10:52
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem erdekli hogy mit szoltal bele, nem erdekli hogy felismerted-e a szamat, mit tudsz mit nem tudsz. Felvetted, beleszoltal, akkor mondja hogy o kicsoda es mit akar, neki az a fontos. Szerintem ertheto.
ma 10:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Volt, hogy a saját édesapám hívott fel, és a mondandója közepén esett le, hogy amúgy baromira nem engem akart hívni :D

Én és a húga neve is ugyanazzal a betűvel kezdődik, illetve a hangunk (pláne a telefon torzítása miatt, ez régebbi sztori, gyengébb telefonokkal) is hasonló volt, simán félrenyomott a névjegyzékben.

ma 11:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Már az udvariasság is baj?
ma 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!