Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a franc értelme van faceboo...

Mi a franc értelme van facebookon, meg instagrammon ezeknek a kontextus nélküli jegyzeteknek?

Figyelt kérdés

Másfél éve kb lehet kiírni a neveddel az ismerőseidnek ezeken a közösségi oldalakon rövid szövegből álló kis jegyzeteket.

Haver még engem tolt le, mert rákérdeztem, hogy mit takar a teljesen véletlenszerű jegyzete, hogy ez nem nekem, meg a többi embernek szól, hanem egy ismerősének, és csak ő érti.

Én ezt értem, de akkor mi a rossebért írja ki nyilvánosan, miért nem neki írja le? Nem ő az egyetlen, szinte mindenki csinálja a 16-26 éves korosztályból, figyelemhiány?

tegnap 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:
73%

Milyen másfél év? Milyen 16-26 éves korosztály?

Az 50 éves kolléganő évek óta üzenget a palija exnejének nyilvános fb posztban. Az anyuka ismerőseim fele tett már ki vagy fotót a gyerek karjáról, amiből infúzió fityeg, vagy bejelentkeznek a Heim Pálból, majd a 15 db úristen mi történt kommentre egyesével válaszolnak, hogy ne itt, gyere privibe!

tegnap 14:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz mint annak idején msn-en a hasonló funkciónak. Semmi "értelme", aki szereti használni annak egy jópofa plusz.
tegnap 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Figyelem felhívásra, hogy aztán emiatt rád írjanak szerintem.
tegnap 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!