Mi a franc értelme van facebookon, meg instagrammon ezeknek a kontextus nélküli jegyzeteknek?
Másfél éve kb lehet kiírni a neveddel az ismerőseidnek ezeken a közösségi oldalakon rövid szövegből álló kis jegyzeteket.
Haver még engem tolt le, mert rákérdeztem, hogy mit takar a teljesen véletlenszerű jegyzete, hogy ez nem nekem, meg a többi embernek szól, hanem egy ismerősének, és csak ő érti.
Én ezt értem, de akkor mi a rossebért írja ki nyilvánosan, miért nem neki írja le? Nem ő az egyetlen, szinte mindenki csinálja a 16-26 éves korosztályból, figyelemhiány?
Milyen másfél év? Milyen 16-26 éves korosztály?
Az 50 éves kolléganő évek óta üzenget a palija exnejének nyilvános fb posztban. Az anyuka ismerőseim fele tett már ki vagy fotót a gyerek karjáról, amiből infúzió fityeg, vagy bejelentkeznek a Heim Pálból, majd a 15 db úristen mi történt kommentre egyesével válaszolnak, hogy ne itt, gyere privibe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!