Mi értelme annak, hogy valaki sosem reagál privát üzenetben ( láttamoz ) de a sztorijaidat, megosztásaidat mindig nézi és az ismerősei közül sem töröl ki?
Figyelt kérdés
Miért csinálja ezt valaki? Ha nem akar semmit, azt mondhatná, ki is törölhetne, mégse teszi meg. Ennek mi az oka?ma 00:08
1/15 A kérdező kommentje:
2 x próbáltam beszélgetést kezdeményezni, és nem reagált, aztán napokkal később sem keresett, és már a szülinapomra sem írt. Közben a sztorijaimat megnézte. Inkább töröltem én az ismerőseim közül.
ma 00:13
2/15 A kérdező kommentje:
Az lehetséges, hogy arra várt amúgy, hogy én töröljem őt?
ma 00:26
3/15 anonim válasza:
Tizenévesek játszmája a "törlöm az ismerőseim közül".
4/15 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel a láttamozás és a stalkolás is.
ma 01:35
5/15 anonim válasza:
Konkrétan semmi. Ilyet beteg emberek csinálnak, jól tetted, hogy hagytad a fenébe.
6/15 anonim válasza:
Szóval csak a beteg emberek nézik meg az ismerőseik megosztásait? Hmmm. Normális ember csak olyat vesz fel az ismerősei közé, akit tényleg ismer. Az megvan, hogy az ismerősök sztorijait bedobja a hírfolyam és ha tovább görgetsz megnézettnek mutatja a FB? Meg se tudod kerülni. De nyugodtan törölj bárkit, csak akkor ne rinyálj, hogy miért nem figyel rád.
7/15 A kérdező kommentje:
,, De nyugodtan törölj bárkit, csak akkor ne rinyálj, hogy miért nem figyel rád."
Aki figyel rám, az keres. Ő tényleg le sem szart. Ráadásul rá lett hibázva, mert drogos és depressziós. Ilyen ember minek maradjon az ismerőseim listáján? Hogy kukkolgasson és b@sszon válaszolni?
ma 01:54
8/15 anonim válasza:
Depressziós drogossal minek állsz szóba? Ha az, akkor amúgy sem meglepő, hogy nem válaszol.
9/15 anonim válasza:
Ilyen embert ne vegyél fel az ismerőseid közé. Ez nem úgy működik, hogy majd ha csak velem foglalkozik akkor szépeket mondok róla, de ha nem lájkolja mindenemet akkor már nem is az ismerősöm. Fel kellene nőni. Legközelebb ne is jelölj ismerősnek olyat, akiről így beszélsz. Vagy ne jelöld vissza.
10/15 A kérdező kommentje:
Pont az zavart, hogy figyelni figyelte, miket rakok ki, csak épp fosott le magasról. Érdekes, amíg szarul alakultak a dolgaim, addig jó voltam, utána már nem, amikor sikereket értem el.
Na, ott b@ssza meg mindenki.
ma 02:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!