Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi értelme annak, hogy valaki...

Mi értelme annak, hogy valaki sosem reagál privát üzenetben ( láttamoz ) de a sztorijaidat, megosztásaidat mindig nézi és az ismerősei közül sem töröl ki?

Figyelt kérdés
Miért csinálja ezt valaki? Ha nem akar semmit, azt mondhatná, ki is törölhetne, mégse teszi meg. Ennek mi az oka?

ma 00:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
Amiket írsz, ahhoz semmi köze a másik embernek. Vágysz valaki figyelmére, aki ráadásul meg is adta, hiszen ismerősként látta a bejegyzéseidet, csakhogy te többre vágytál és mivel ő nem szeretett volna többet, most ő a főgonosz.
ma 02:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Inkább ő akarta volna hogy koslassak utána továbbra is, mint egy barom. Csakhogy nem ez történt, mert töröltem. Ahogy ezt látta, ne aggódj, ő is törölt máshonnan és a korábbi üzeneteit is visszavonta.
ma 02:20
 13/16 A kérdező kommentje:
Ja és amúgy mi a fenéért offolod tele a kérdésemet, engem degradálva? Szerintem inkább aludj, vagy keress mást, akit oltogathatsz, hogy mekkora g€ci, amiért feltett egy kérdést.
ma 02:23
 14/16 anonim ***** válasza:
A kérdésedre válaszoltam. Amúgy mi a fenéért tesz fel valaki kérdést, ha nem bírja elviselni mások véleményét?
ma 02:27
 15/16 A kérdező kommentje:
Jelentettelek offolásért. Na, jó éjszakát, állítsd le magad.
ma 02:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is utálok messengeren csevegni, de nekem is állandóan írogatnak. Sokszor már meg sem nézem, most is van egy csomó olvasatlan üzenetem. Sokszor sok embernek megmondtam már, hogy nem szeretek beszélgeni, aztán mégis rám írnak. Innentől kezdve nem tudok velük mit csinálni. :) Nem vagyok köteles válaszolni, meg mindenkivel cseverészni. Lehet, a te ismerősöd is így van vele. Vagy csak téged nem bír.
ma 03:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!