Mi értelme annak, ha instagramon valaki bekövet 1-2 napra majd ki?
Nem fogok egy ilyen embert sem visszakövetni.
Mi a lényege ennek így? Kb hetente ez van. Főleg ruhás, cipős, idézetes oldalak csinálják ezt.
Tényleg... Nekik van erre idejük, hogy ezt követik? :D
Nekem csak azért tűnik fel, mert van összesen 10 követőm, és én is kb ennyi embert követek. Nem fogom ismeretlenek értelmetlen képeit nézni. Van igazság abban amit írsz. Köszi :)
Először is szögezzük le,hogy Instagram nem Facebook. Nem azért használjuk,hogy a szomszédokat,meg a rokonokat nézegessük rajta,arra ott a Facebook. Az Insta képmegosztó oldal,olyanokat követsz,akiknek tetszik a "galériájuk" és azok követnek,akiket érdekel a tiéd. Ezért nem átlagos képeket töltenek oda,hanem különböző tematikájúakat.
És igen,sajnos van ilyen,hogy bekövetnek abban a reményben hogy visszaköveted,hogy több követőjük legyen,de nagyon sok robot is művel ilyet,híresebb emberek,vagy igazából akárki fizet is,hogy automatikusan bekövessen a profiljuk másokat,pár automatiks
us,jellemzően emoji kommentet is írjon. Ez így működik. Nem unalomból vagy mert "ennyi idejük van". Ott így lehet követni valakit,vagy ha elég jók a képeid bekerülsz az Exploreba. Vagy esetleg hashtagek alapján.
Ha valaki új profilt nyit,esetleg árul valamit,be szokták követni azokat az embereket akik olyasmiket lájkolnak,amiket ők árulnak,mert ők a potenciális célközönség,és ha nem hirdetnek pénzért,akkor ez az egy módja van annak hogy a tudtunkra adják hogy léteznek és ezt meg ezt árulják,és mivel jobb esetben megnézed ki követett be,megnézed mijük van,és eldöntöd akarod-e követni,vagy nem. De legalább ránéztél,tudomásul vetted hogy van ilyen. Ez a cél.
Igen nyilván egy ékszereket reklámozó oldal, aki már így is ezer feletti embert követ, biztos azért követ be engem mert annyira kíváncsi a képeimre :D
Szerintem is amiatt van, hogy kövessem őt vissza. Nem szoktam, csak kíváncsi voltam mi az oka. Köszi nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!