Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet, hogy valaki csak...

Hogy lehet, hogy valaki csak 30 évesen fogja fel, hogy nincs értelme a magamutogatásnak?

Figyelt kérdés
Egyik ex ismerősöm nagyon szerette a magáról készült fotókat instagramra és facebookra felrakni, élvezni a likeokat élvezte a rivadalfényt, mindenféle profi fotó rengeteg ismerőssel és nyílt fb és insta. Valamelyik nap meg akartam nézni a képeit hátha rakott fel valami érdekeset, arra lettem figyelmes, hogy több száz vagy ezer ismerősét kitörölte, fb és insta zártra rakva és semmi új képet nem rak már fel. Annyit tudok, hogy megházasodott. De azt nem tudom megérteni, hogy hogy csak 30 évesen jön rá valaki arra, hogy semmi értelme pózolgatni online? Azt hittem a pózer emberek örökké mutogatni fogják az életüket.
ma 05:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Más lett a prioritás az életében. Szerintem emberfüggő hogy ki mikor, miért, mire jön rá.
ma 05:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az még a jobbik eset, ha valaki 30 éves koráig rájön.

ismerek olyanokat, akik 40 évesen is pózolnak

ma 05:16
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Én mindig szánalmasnak tartottam ha valaki így akarta az önbizalmát növelni.
ma 05:40
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem most se jött rá, csak a pasinak nem tetszik és meg akar felelni neki. Ha külön mennének, ugyanúgy pózolgatna.
ma 06:50
 5/9 anonim ***** válasza:

"Valamelyik nap meg akartam nézni a képeit hátha rakott fel valami érdekeset"

Inkább legyen pózer, mint egy ilyen képmutató alja ismerős.

ma 07:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet felkerült a napiszarra
ma 07:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem már 20 éve a kutya nem nézi a napiszart
ma 07:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem értem miért vagyok képmutató. :D Mondjuk ezen az oldalon mindig van 1-2 frusztrált ember, aki attól érzi jól magát, ha beszólogat és ful irreális dolgokat mond. :D
ma 07:50
 9/9 anonim ***** válasza:
8, szerintem is nagyon gáz vagy. Leszólod, de kukkolnád. Mint akik sosem néznének Győzike-showt, de minden részletét tudják. Amúgy az ex ismerős az milyen? Tudtad, hogy olyan nincs?
ma 07:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!