Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet, hogy valaki csak...

Hogy lehet, hogy valaki csak 30 évesen fogja fel, hogy nincs értelme a magamutogatásnak?

Figyelt kérdés
Egyik ex ismerősöm nagyon szerette a magáról készült fotókat instagramra és facebookra felrakni, élvezni a likeokat élvezte a rivadalfényt, mindenféle profi fotó rengeteg ismerőssel és nyílt fb és insta. Valamelyik nap meg akartam nézni a képeit hátha rakott fel valami érdekeset, arra lettem figyelmes, hogy több száz vagy ezer ismerősét kitörölte, fb és insta zártra rakva és semmi új képet nem rak már fel. Annyit tudok, hogy megházasodott. De azt nem tudom megérteni, hogy hogy csak 30 évesen jön rá valaki arra, hogy semmi értelme pózolgatni online? Azt hittem a pózer emberek örökké mutogatni fogják az életüket.
febr. 4. 05:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Fejlődik.
febr. 4. 18:42
 22/23 anonim ***** válasza:
Történt valami az életében (házasság), ami hatására meg is komolyodott, illetve a prioritásai is megváltoztak és rájött, hogy a régi mentalitás nem mindig a nyerő dolog.
febr. 5. 11:40
 23/23 anonim ***** válasza:
A fordítottjával találkoztam. Régebben nem tett ki nagyon személyes fotót, arcképet pláne, aztán hirtelen nagyon közeli, pózolós képek a barátnőjével. Nincs baj ezzel, de az ilyen éles váltás nekem is furcsa. Gondolom a barátnő akarata.
febr. 6. 09:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!