Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet, hogy valaki csak...

Hogy lehet, hogy valaki csak 30 évesen fogja fel, hogy nincs értelme a magamutogatásnak?

Figyelt kérdés
Egyik ex ismerősöm nagyon szerette a magáról készült fotókat instagramra és facebookra felrakni, élvezni a likeokat élvezte a rivadalfényt, mindenféle profi fotó rengeteg ismerőssel és nyílt fb és insta. Valamelyik nap meg akartam nézni a képeit hátha rakott fel valami érdekeset, arra lettem figyelmes, hogy több száz vagy ezer ismerősét kitörölte, fb és insta zártra rakva és semmi új képet nem rak már fel. Annyit tudok, hogy megházasodott. De azt nem tudom megérteni, hogy hogy csak 30 évesen jön rá valaki arra, hogy semmi értelme pózolgatni online? Azt hittem a pózer emberek örökké mutogatni fogják az életüket.
febr. 4. 05:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a pasija nem engedi neki. :D
febr. 4. 08:18
 12/23 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg a pasija, mert először a fehérneműs képeket törölte, de ez nekem hihetetlen, hogy csak a pasija miatt hagy fel ezzel.
febr. 4. 08:23
 13/23 anonim ***** válasza:
51%
Akkor az anyós miatt. Vagy csak simán azért mert már elkelt, nem kell tovább szerepelnie. Keresned kell mást akit kukkolhatsz.
febr. 4. 08:26
 14/23 anonim ***** válasza:
61%

Az emberek változnak, mert vannak olyan tapasztalatok, amik miatt újraértékelik a dolgokat. Valaki 30 fölött lesz vegetáriánus, más új hobbit talál.

Felesleges ezt az egészet túldimenzionálni csak azért, mert Te lenézed ezt a szokást.

febr. 4. 08:29
 15/23 anonim ***** válasza:
60%
Ja, szóval már nincs mire csorgatni a nyálad, ez a baj. Az is lehet, hogy csak te nem láthatod már. És miért ne lett volna értelme feltenni? Igen lelkes rajongója lettél, ahogy olvasom és gondolom többen is.
febr. 4. 08:37
 16/23 A kérdező kommentje:
Ha lenézném, akkor azok a sztárokat is lenézném, akiket szeretek. Nem, nem nézem le, csak nezéz megérteni, hogy, aki ezt csinálta, hirtelen fel hagy vele.
febr. 4. 09:31
 17/23 anonim ***** válasza:
70%

"Nem, nem nézem le"

Kérlek, magyarázd meg, hogy a "magamutogatás" és "pózer" szavak milyen szövegkörnyezetben nem hordoznak negatív konnotációt.

febr. 4. 09:55
 18/23 A kérdező kommentje:
Így mondja mindenki. Semmi negatív nincs benne.
febr. 4. 10:06
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, nem akarom szétoffolni, de köszi 17, tökéletes olvasgatni valót adtál a "konnotációval". Bőven van mit tanulnom, fantasztikus árnyalatok vannak a nyelvben.
febr. 4. 10:41
 20/23 anonim ***** válasza:

"Azt hittem a pózer emberek örökké mutogatni fogják az életüket."

Nincs olyan, hogy ilyen, vagy olyan ember, szokások, viselkedések vannak. Minden szokás mögött pedig van egy vágy, amit a szokás így vagy úgy kielégít.

A "pózolás" mögött mások szeretete, elismerése, figyelme iránti vágy lapul. Simán lehet, hogy pasija pillanatnyilag kielégíti ezeket a vágyait, ezért nem posztol. Szerencsésebb esetben idővel rájön, hogy az ilyen vágyait hasznosabban módon is ki tudja elégíteni.

febr. 4. 11:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!