Egy ocsmanyul viselkedő felső alberlők , mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
ma 07:27
1/9 A kérdező kommentje:
Egy evig aztattak. Alig akartak megcsinalni. Azota egy resze elköltözött.Megis bejönnek es dobalnak a ladaba hülyesegeket. "Zard az ajtot büdös vagy" mar gondoltam a zarjukba dugok egy drotot stb. Vagy hagyjam figyelmen kivül?
ma 07:30
3/9 A kérdező kommentje:
2/2 mar tulvagyok rajta , mondtam neki mindent es semmi
ma 07:42
4/9 Noren1989 

válasza:

Akkor marad a feljelentgetés, vagy esetleg a közös képviselő.
5/9 anonim 

válasza:

A közös képviselőnek nincs köze magánügyekhez. A postaládába dobott szemét lényegtelen. Honnan tudod, hogy ők azok, és mért utálhatnak?
6/9 anonim 

válasza:

Negativ spirálba kerultetek. Nekem nem lenne energiam masokkal küzdeni.
7/9 A kérdező kommentje:
Felettem laktak, a daralos wc t regi falikut csövebe kötöttek. Majd elarasztotta őket a metsn gaz. Bűz volt naluk ezert költöztek el. Ha tudnak bejönnel a kapun, tegnap bedobtam az ő ladajukba. A tulajnak 5 albetlet kiadva , tele penzzel es nem hagynak beken. Megfenyegettem rendőrseggel. Elmebetegek ellem mit lehet tenni?
ma 08:30
8/9 anonim 

válasza:

Dokumentálj minden ilyen alkalmat, hangfelvétel amikor hangosak, fotó a bedobált dolgokról, fotó az ázásról és ahogy növekednek a foltok.
Rendőrt hívni ha hangoskodnak.
Ha olyan helyre mennek be ahova nekik nem szabad készíts videót.
Amúgy milyen jellegű az épület? Társasház? A közös képviselőnek az ázással lenne dolga, kell hogy legyen biztosítása a háznak, szóval ezt a részét intézni lehet. Vagy felhívod te a biztosítót, bejelented, kijön valaki, megállapítja mekkora a kár, és elmondja mit kell és mit lehet csinálni.
“Elmebetegek” ellen ennyit tudsz tenni, ne menj bele a játszmázásba, mert abból csak te fogsz rosszul kijönni. A sok bizonyítékkal pedig mehetsz a rendőrségre, majd ők megmondják mi legyen.
9/9 anonim 

válasza:

Hívj rendőrt és részletesen, konkrét időpontokkal alátámasztva meséld el, miket műveltek veletek eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!