Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért írtàk többen is hogy...

Miért írtàk többen is hogy csak àtlagos vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig is nagyon szèp lànynak tartottak.Az osztàly legszebb lànyànak,példàul.

Itt a gyakorin egy pàr éve a képeimre viszont többet azt írtàk,hogy csak àtlagos.Ez rosszul esik. Soha senkit nem sértenék meg így,inkàbb nem írnék semmit.Azért szerintem az àtlag az,amilyet akàrmikor,akàrhol làtni.Nem vagyok beképzelt,de Azèrt a babaarcommal,hosszú fekete hullàmos hajammal és a telt ajkammal nem hiszem,hogy àtlag vagyok.Mindenki megfordul utànam az utcàn...Nem azt vàrom,hogy vilàgszépének tartsanak,de az àtlag nagyon nagy sértés egy nőre nézve,hisz a maga módjàn mindannyiunk különleges.

tegnap 19:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%
Azóta ez bánt téged? Pár éve tetted fel a kérdést és még mindig ez foglalkoztat?
tegnap 19:18
 2/28 anonim ***** válasza:
77%

Az, hogy egykor az osztály legszebb lánya voltál, a jelen időre nem vonatkoztatható. Ennek több oka van:

Nem tudni, mikor is volt az.

Nem tudni, hány lány járt abba az osztályba.

Nem tudni, kik tartottak szépnek.

Úgyhogy arra kérnélek, a pár éve a fotóidra adott válaszokat ne fordítsd magad ellen! Meg vagyok győződve arról, hogy egyedi vagy ma is.

tegnap 19:19
 3/28 A kérdező kommentje:
Most jutott eszembe.
tegnap 19:19
 4/28 anonim ***** válasza:
83%
Az orosz ajak divat óta futószalagon gyártják a felfújt ("telt") ajkú nőket. Lassan az lesz egyedi, aki máshogy néz ki. És mind azt hiszi, hogy hatalmas egyéniség.
tegnap 19:20
 5/28 Senior Séf ***** válasza:
69%
Nem érdemes mindent a szépségedre feltenni. Változol te is, mint mindenki más is.
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

2 dolog..

1 - Vaktában, téged nem látva ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk

2 - Az, hogy megfordulnak, egy dolog, de az megint más, hogy milyen gondolat van közben bennük, és ez megint egy másik. Ne hidd, hogy csak azért lehet megfordulni más után, mert jaj de magamévá akarom tenni...

7/28 anonim ***** válasza:
79%
Indíthatsz egy új szavazást egyébként. Csak hogy érzékeld a megítélésedben való változást. Már ha bevállalod és ha érdekel a gyaki népének véleménye.
tegnap 19:21
 8/28 anonim ***** válasza:
69%

Nem szoktam ilyet mondani, de ha gondolod, akkor küldj képet, most kíváncsivá tettél.

De egyébként meg nem hiszem, hogy az átlagos rossz lenne. De ha te amúgy elégedett vagy magaddal, akkor úgyis az a lényeg és ne foglalkozz mások véleményével.

tegnap 19:22
 9/28 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom,mindenkinek màs tetszik.Ezért irtàk pàran,hogy àtlagos.Pl.nekem Kiss Ramóna àtlagos.Míg màsnak nagyon szép.
tegnap 19:25
 10/28 anonim ***** válasza:
92%
Én ha magamnak tetszek, meg vagyok elégedve az életemmel,kiegyensúlyozott és boldog vagyok. Akkor nem foglalkoztat néhány idegen ember véleménye. Eszembe se jutna megkérdezni. Kinek mit bizonyítanák ezzel?
tegnap 19:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!