Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért írtàk többen is hogy...

Miért írtàk többen is hogy csak àtlagos vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig is nagyon szèp lànynak tartottak.Az osztàly legszebb lànyànak,példàul.

Itt a gyakorin egy pàr éve a képeimre viszont többet azt írtàk,hogy csak àtlagos.Ez rosszul esik. Soha senkit nem sértenék meg így,inkàbb nem írnék semmit.Azért szerintem az àtlag az,amilyet akàrmikor,akàrhol làtni.Nem vagyok beképzelt,de Azèrt a babaarcommal,hosszú fekete hullàmos hajammal és a telt ajkammal nem hiszem,hogy àtlag vagyok.Mindenki megfordul utànam az utcàn...Nem azt vàrom,hogy vilàgszépének tartsanak,de az àtlag nagyon nagy sértés egy nőre nézve,hisz a maga módjàn mindannyiunk különleges.

tegnap 19:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk a hosszú fekete hullámos hajnak, meg a telt ajaknak semmi köze nincs a szépséghez. Ha ők egyszer annak láttak azt te nem tudod befolyásolni
tegnap 19:46
 22/31 anonim ***** válasza:
70%
Persze Zsolti es még szebb lenne, ha szóba is állna veled!
tegnap 19:47
 23/31 anonim ***** válasza:
19%

Fogd fel kérdező, hogy az emberek irigyek! Ne keress itt sem es máshol sem megerősítést!

Ha látod, hogy a pasik megfordulnak utánad, akkor ez legyen elég!

tegnap 19:49
 24/31 Noren1989 ***** válasza:
62%

Nekem pl nem tetszik a fekete haj.

A babapofi még oké.

Nos, az egyszerű válaszok:

1: sz#r képet tettél fel magadról

2: ajnározásra vágytál - nem sikerült

3: nehéz elfogadni önmagad :D

4: ahogy mondták, mindig lesz valaki, aki szebb nálad

5: vannak ízlések, meg pofonok, mint tartja a mondás.

tegnap 19:52
 25/31 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem csak nagyon kevés ember tulajdonít ennek ilyen szinten jelentőséget. Az átlagos az teljesen rendben van. Semmi sértő nincs benne.
tegnap 19:57
 26/31 anonim ***** válasza:
45%
Ahol rossz dolog átlagosnak lenni az nem egy jó hely.
tegnap 20:11
 27/31 anonim ***** válasza:
35%
Jézusom...
tegnap 20:49
 28/31 anonim ***** válasza:
72%
Ha szerinted senkit sem lehet egy képről megítélni, akkor miért raktad ki? Ha pedig kirakod nyilván lesz, aki szerint nagyon szép vagy és lesz, aki szerint nem.
tegnap 21:50
 29/31 anonim ***** válasza:
35%
Leírás alapján átlag borsodi c lány. Fiatalon szinte mind ilyen. Lehet valami kis faluban lakasz, és ott szépnek számítasz.
ma 06:16
 30/31 anonim ***** válasza:
54%

Még egy mid csaj aki kiakad azon hogy mid.

Nyugodj le a fenébe. Legtöbb ember átlagos "by design". Nincs veled baj, csak nem születtél modellnek. Ennyi.

ma 06:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!