Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért írtàk többen is hogy...

Miért írtàk többen is hogy csak àtlagos vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig is nagyon szèp lànynak tartottak.Az osztàly legszebb lànyànak,példàul.

Itt a gyakorin egy pàr éve a képeimre viszont többet azt írtàk,hogy csak àtlagos.Ez rosszul esik. Soha senkit nem sértenék meg így,inkàbb nem írnék semmit.Azért szerintem az àtlag az,amilyet akàrmikor,akàrhol làtni.Nem vagyok beképzelt,de Azèrt a babaarcommal,hosszú fekete hullàmos hajammal és a telt ajkammal nem hiszem,hogy àtlag vagyok.Mindenki megfordul utànam az utcàn...Nem azt vàrom,hogy vilàgszépének tartsanak,de az àtlag nagyon nagy sértés egy nőre nézve,hisz a maga módjàn mindannyiunk különleges.

tegnap 19:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
61%

"Itt a gyakorin egy pàr éve a képeimre viszont többet azt írtàk,hogy csak àtlagos.Ez rosszul esik. Soha senkit nem sértenék meg így,inkàbb nem írnék semmit.".."de az àtlag nagyon nagy sértés egy nőre nézve,hisz a maga módjàn mindannyiunk különleges."

🤦🤷🤣🫣😱👏

Szokj hozzá kislány, hogy nem mindenhol te leszel a legszebb. A szépség mindenkinél mást jelent. Sőt, tőled is vannak sokkal szebbek is, de csúnyábbak is.

"Nem vagyok beképzelt,de"

De, az vagy, sőt megsértődsz azon, ha valaki csak azt meri neked írni, hogy csak átlagos vagy. Tanuld meg elfogadni és feldolgozni a kritikákat is.

Mitől vagy te egyáltalán különleges? Pl. sportos, enyhén izmos alkatod van a hosszú hajad mellett? Vagy szeretsz önkénteskedni?

tegnap 19:27
 12/31 A kérdező kommentje:
Nem bizonyítani akarok.Csak nem értem,hogyan lehet valamit egy képről megítélni.
 13/31 anonim ***** válasza:
95%
Kiss Ramóna egy szép nő. Ha te ezt kijelentheted valakiről, hogy átlagos. Akkor rólad miért ne jelenthetnék ki?
 14/31 anonim ***** válasza:
71%
Konkrétan egoboostot vártál, de mégsem az jött végül? XD
 15/31 A kérdező kommentje:
Szerintem nem jól tettem fel a kérdést.Nem akarok legszebb lenni és hasonlók...
tegnap 19:28
 16/31 anonim ***** válasza:
20%

Ezen az oldalon, ha valaki mer valami miatt elégedett lenni magával, annak a torkának ugranak! Ez soknak fáj, hogy valaki boldog és elégedett!

Itt megerősítést ne várj!

tegnap 19:33
 17/31 anonim ***** válasza:
65%
#17 ha elégedett lenne, akkor nem itt keresne megerősítést
tegnap 19:35
 18/31 anonim ***** válasza:
15%

Az embereknek fáj egy jó szót mondani a másikra, főleg, ha tényleg szép! A többi nő irigy rá! A pasik meg tudják úgyse kaphatják meg es azért savazzák!

Mutathatnál egy szupermodell képét arra is csak fanyalognának, hogy átlagos!

Bezzeg ha rút lennél minden nő dícsérne, hogy szép vagy! Engem ha nők dícsérnek, megijedek!

tegnap 19:36
 19/31 anonim ***** válasza:
57%
Ha posztolnál egy képet magadról, akár a szemed kitakarásával, akkor meg tudnánk mondani, hogy szép vagy-e vagy sem. Zsolti
tegnap 19:45
 20/31 anonim ***** válasza:
60%

"Mindig is nagyon szèp lànynak tartottak.Az osztàly legszebb lànyànak,példàul.

Itt a gyakorin egy pàr éve a képeimre viszont többet azt írtàk,hogy csak àtlagos"

Vs.

"Nem akarok legszebb lenni és hasonlók..."

De, ha valaki azt mondja rád, hogy átlagos, akkor miért sértődsz meg ezen?

tegnap 19:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!