Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehetek azért depressziós,mert...

Lehetek azért depressziós,mert senki az égegyadta világon nem segít nekem semmiben és mindent magamtól kell kitapasztalnom?

Figyelt kérdés
Tehát, a családom hátat fordított nekem, az anyósomékkal nem ápolunk jó viszonyt, a párom szintén nem segít soha semmit. Ma reggel is úgy keltem fel,hogy összeszorult a gyomrom,ahogyan körbenéztem , hogy mennyi teendő tornyosul amire alig vagy nem fog időm jutni. A kerti munka is rám hárul, van olyan amit azt sem tudom,hogyan fogjak hozzá, jó lenne a segítség a tanács, de senkitől sem kapok semmit. Sírhatnékom van és úgy érzem nincs is értelme ilyen körülmények között léteznem. Mit csináljak? Nagyon el vagyok keseredve . Otthon állandóan a maximalizmust pumpolták belém,és ráadásul még ez is bánt belülről,hogy nem tudok úgy megcsinálni dolgokat, ahogyan nekem tetszene és ez is egy szörnyű érzés. Soha nem érem utol magam,mindig szalad valami.
ma 08:25
 1/1 anonim ***** válasza:
67%

Lehetsz ezért depressziós. Én is az vagyok, bár kicsit más miatt.

Megoldás? Le kell tojni mindent. Én vettem kratomot, ezzel bódítóm el magam. Így elviselhetőbb a dolog. Persze csak amíg hat.

Mivel még mindig depressziós vagyok, így lehet még se olyan jó módszer ez. Szóval ne hallgass rám.

ma 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!