Hogy lehet kibírni hosszabb távon a jópofizást meg a megjátszott felszínes beszélgetéseket ha szar élete van az embernek nem érdekli semmi és senki és megakar halni de nem jön össze?
Úgy, hogy kell keresni valamit, ami mégis érdekel..!
Ha képes vagy a lelkesedésre, akkor lexarod a többit.
Te ne meghalni akarj, hanem tegyél azért, hogy boldogabb legyél!
Keress és találni fogsz olyat, ami majd életben tart!
Elkezdesz keresni olyan dolgokat amik érdekelnek. Pl.: én edzeni szoktam sorozatokat nézni mostanaban egyre többet olvasok most is vettem könyveket :) vagy filmnézés rajzolás kötés kezdj el vívni vagy úszni.
Vagy bármi ami leköt.
Nyiss a világ felé akkor is ha néha legszívesebben bezárnál és nem engednél be soha többé senkit. Amikor úgy érzed nincs remény de nem tudod beleszúrni a torkodba a kést akkor kell valahogy erőt meríteni hogy ha már tovább élsz akkor muszáj megint felállnod a mélyből muszáj abban a mármajdnem elveszett kis reménybe hinni ami ott van a szíved mélyén. És mindig kicsit újra felállni(persze saját tempóba).
Aztán reménykedni, hogy nem fogsz mégegyszer a mélyen lenni. De én már évek óta ebben remenykedek :D..
Eddig még nem jött még össze XD. Már valahol kezdem elfogadni bar nem szeretem..
Én annak örülnék sokszor ha egy csettintésre megszűnnék létezni.
Mert változtatni sincs kedvem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!