Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet kibírni hosszabb...

Hogy lehet kibírni hosszabb távon a jópofizást meg a megjátszott felszínes beszélgetéseket ha szar élete van az embernek nem érdekli semmi és senki és megakar halni de nem jön össze?

Figyelt kérdés

tegnap 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
Én már nem nagyon bírom.
tegnap 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Úgy, hogy időnként a gyakorin sajnáltatja magát ahelyett, hogy tenne valamit azért, hogy ne így éljen.
tegnap 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:
62%

Úgy, hogy kell keresni valamit, ami mégis érdekel..!

Ha képes vagy a lelkesedésre, akkor lexarod a többit.

tegnap 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Te ne meghalni akarj, hanem tegyél azért, hogy boldogabb legyél!

Keress és találni fogsz olyat, ami majd életben tart!

tegnap 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Elkezdesz keresni olyan dolgokat amik érdekelnek. Pl.: én edzeni szoktam sorozatokat nézni mostanaban egyre többet olvasok most is vettem könyveket :) vagy filmnézés rajzolás kötés kezdj el vívni vagy úszni.

Vagy bármi ami leköt.

Nyiss a világ felé akkor is ha néha legszívesebben bezárnál és nem engednél be soha többé senkit. Amikor úgy érzed nincs remény de nem tudod beleszúrni a torkodba a kést akkor kell valahogy erőt meríteni hogy ha már tovább élsz akkor muszáj megint felállnod a mélyből muszáj abban a mármajdnem elveszett kis reménybe hinni ami ott van a szíved mélyén. És mindig kicsit újra felállni(persze saját tempóba).

Aztán reménykedni, hogy nem fogsz mégegyszer a mélyen lenni. De én már évek óta ebben remenykedek :D..

Eddig még nem jött még össze XD. Már valahol kezdem elfogadni bar nem szeretem..

tegnap 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Én annak örülnék sokszor ha egy csettintésre megszűnnék létezni.

Mert változtatni sincs kedvem.

tegnap 22:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!