Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért önt el forróság,és...

Miért önt el forróság,és felhőtlen boldogság ha meghallok egy zenét,és oda képzelem az álomkép férfiakat magam köré? Az életben soha nem vált ki ilyet belőlem senki,de ilyenkor mikor képzelgek,és szól mellé egy zene is, a felhők fölé kerülök. Miért?

Figyelt kérdés
Gyermekkorom óta van egy álomvilágom,és ebbe képzelem bele magamat. Vannak visszatérő emberek benne, akikért oda vagyok. Na most,ha szól egy jó kis zene, akkor azt képzelem,hogy velem vannak,vagy én velük és ilyenkor mintha boldogság hormon szabadulna fel bennem. A való életben nem érzem magam boldognak, sőt nagyon sokszor volt,hogy depresszió közeli állapotba kerültem. Miért van ez?
ma 10:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezen pszichológus tud segíteni.
ma 10:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem nincs ilyen.

Es minden korszakodban ugyannyi evesek voltak a pasik?

ma 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Ez megijeszt
ma 11:00
 4/8 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ezt nem kell ennyire túlreagálni, sem megijedni tőle. Mivel a valóságban nem vagy boldog, ezért már fiatalon felépítetted a gondolataidban a tökéletes világot.

Nem pszichiátriai eset, esetleg pszichológus segíthet abban hogy hogyan találnád meg a valóságban is a boldogságot

ma 11:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Mert minden úgy tortenik ahogy te akarod

Enis ilyen vagyok

ma 11:22
 6/8 Hadik_Saci válasza:

Van valami mondás is, hogy ne az álmaidban élj, hanem éld meg az álmaidat.

A romantikus könyvek és sorozatok virágkorát éljük, amikor (főleg) a tinilányoktól kezdve idősebb nőkig rengetegen rajonganak a műfajért. A baj akkor van, mikor túlságosan ragaszkodunk ehhez az álomvilághoz és a benne szereplőkhöz. A valóság nem dél-koreai romantikus sorozat, izmos-helyes-gazdag, talpig úriember és hibátlan bőrű és alakú, szerény-szorgos cukilány karakterekkel. Ha mégis ehhez ragaszkodunk, a valóság szürkének és kiábrándítónak tűnhet (NEM AZ). Ugyanúgy, ahogy az instán felbukkanó, agyonfilterezett vízesés vagy erdő sem úgy néz ki a valóságban.

Mégis: sokkal jobb egy olyan erdőben sétálni, ahol friss a levegő, érzed a növények illatát, hallod a patak csobogását, mint nézegetni valami túlszínezett kamut.

ma 12:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Majd kinövöd, nem véletlenül a tinik szerelmesek énekesekbe is
ma 13:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert még valamilyen szinten még mindig a gyermekkorodat éled.
ma 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!