Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért önt el forróság,és...

Miért önt el forróság,és felhőtlen boldogság ha meghallok egy zenét,és oda képzelem az álomkép férfiakat magam köré? Az életben soha nem vált ki ilyet belőlem senki,de ilyenkor mikor képzelgek,és szól mellé egy zene is, a felhők fölé kerülök. Miért?

Figyelt kérdés
Gyermekkorom óta van egy álomvilágom,és ebbe képzelem bele magamat. Vannak visszatérő emberek benne, akikért oda vagyok. Na most,ha szól egy jó kis zene, akkor azt képzelem,hogy velem vannak,vagy én velük és ilyenkor mintha boldogság hormon szabadulna fel bennem. A való életben nem érzem magam boldognak, sőt nagyon sokszor volt,hogy depresszió közeli állapotba kerültem. Miért van ez?
jan. 19. 10:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hat annyira nemjo

Konnyen belecsuszhat az ember a koros almodozasba

Amikor már felkelni se akar mert semmi dolga a vilagba

Inkább almodozik mert a vilag szar

jan. 19. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!