Miért nem tisztelik a kedves, vicces embereket? En már kaptam annyi beszólast, figyelmen kívül hagyast, konkrétan úgy viselkednek egyesek, mintha én egy senki lennék. Soha életemben nem bántottam senkit, egy megerto, kedves ember vagyok.
Figyelt kérdés
A sok frusztrált ember pedig nyilván tápos ilyenkor, mert a kisebb ellenállás irányába mozdul. Vagy másokkal is sok ilyen sztori történik az évek alatt, hogy egyesek olyan tiszteletlenek, hogy mindig fog rá emlékezni az ember.tegnap 23:58
1/3 anonim válasza:
Szerintem erre nehéz válaszolni, mert nem konkrét problémádat írtad le. És nem hiszem, hogy ez általában mindig így van.
3/3 anonim válasza:
Kedvelik a kedves viccem embereket. Én is kedvelem őket. A kérdésed nem realisztikus.
Tudom hogy nem azért nem kedvelnek mert vicces és kedves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!