Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy néznek ki konkrétan mi...

Hogy néznek ki konkrétan mi csúnya azokon a férfiakon akik azt mondják nem kellenek a nőknek évek óta vagy 30on felül vannak és még nem volt kapcsolatuk?

Figyelt kérdés
febr. 1. 22:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Az esetek 95%-ban nem a külsejük a probléma...
febr. 1. 22:35
 2/19 A kérdező kommentje:
Mert sokan az arcformával jönnek mint fő probléma, de konkrétan ezt még senki nem tudta kifejteni mire gondol
febr. 1. 22:40
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
Nem az arcukkal van a gond többnyire, hanem ami mögötte van. Ez a legegyszerűbb, azt mondani azért nem kell senkinek mert nem szép az arca. Nem mindenki topmodell, de a normális emberek meg tudják találni azt, aki értékeli őket.
febr. 1. 22:51
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Akkor miért nem azoktól kérdezed akik mondják ahelyet hogy játszod az ostobát???
febr. 1. 23:10
 5/19 anonim ***** válasza:
81%

Két ilyet ismerek. Azok is a külsejüket okolják, de nem az a gond.

1) nem mosakszik (vagy nem elég alaposan). Nyáron olyan büdös izzadt, hogy ablakot kell nyitni ha egy szobában vagy vele/parfümözött maszkot viselni.

Az anyjával, nevelőapjával él. Nem ad haza egy forintot se és semmit se csinál otthon. Nem tudja magát ellátni, és nem is akarja.

2) Szintény anyucin élősködő életképtelen. Mondjuk ők szerelmesek is egymásba. Mindent együtt csinálnak. Már ismerkedés során ghostingolják. Mutatta miket ír, hogy nem érti mi a gond..

Pl megkérdezi a csaj hogy mit csinál aznap, válasz; anycival megyek vásárolni. Anyci így, anyci úgy. Anyyyyyyciii

Rögtön lejön hogy nem szakadt még le a csöcsről, senki nem akar ilyen pasit se.

febr. 2. 06:00
 6/19 anonim ***** válasza:
56%

Mindenki ki tudja magából hozni a legjobbat, ha van egy kis pénze. Ha otthon lakik, pláne van pénze. Tehát frizura, fogászat, ruha, kis mozgás elérhető.

Ami nálam probléma volt és inkább voltam egyedül:

Hát ő micsoda főnyeremény. De anyuka szerint aludjanak külön emeleten a felek. Neki egyénisége van, azért ilyen a külseje. Főzzek, de soha semmire nem hív meg, étterem soha, mozi soha, minden pénzkidobás, ha én fizetem, az is. De miért nem akarok gyereket tőle?

febr. 2. 08:02
 7/19 anonim ***** válasza:
71%
Jajj, igen. Kihagytam a fog témát. Ez valami gyenge pontjuk a pasiknak, inkább hagyják hogy kirohadjon a pofájuk de nem mennének el tb alapon se fogorvoshoz. Fogmosás luxus, fogselymet egyik se ismeri. Tiszta fogkő, sárga, lepedékes a pár db foguk. Na ezzel csókolózz. Előbb nyalnám ki a macskám seggét miután kakkantott.
febr. 2. 08:17
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen fogorvos de nem mindegy hogy csak fogkő leszedés kell vagy fog pótlás. Amúgy én folyamatosan ápolom a fogaimat van olyan hogy havonta kell mennem és így is tömni kell állandóan.

febr. 2. 08:39
 9/19 anonim ***** válasza:
52%

8as de legalább megteszed. Nekem van olyan kolléganőm, akinek évekkel ezelőtt kihúzták elég látható helyen a fogát azóta se pótoltatta. A lepedékről meg a szájszagáról ne is beszéljünk. És ő nő!

Én ezt mindenkinek megnézem milyen a foga, mennyit ad a szájhigiéniára. Az hogy mondjuk kicsit ferde valahol, de tiszta azzal nincs gond. De a fent említettek.

Kérdező te vagy az a pasi aki havonta 2x kitesz ide egy képet, hogy mi a baj a külsőddel?

febr. 2. 10:58
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Erre értem azt hogy nem egyszerű pótolni részben anyagi gondok lehetnek persze ez nem mentség és fontos megcsináltatni de nem olyan egyszerű akár egy fogat is pótolni. Nem tudjuk hogy miért nincs pótolva az a fog.

febr. 2. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!