Hogy néznek ki konkrétan mi csúnya azokon a férfiakon akik azt mondják nem kellenek a nőknek évek óta vagy 30on felül vannak és még nem volt kapcsolatuk?

Alacsony, kövér,kancsal,szabálytalan fogazat, ügyetlenség.
Nah nekem ezek a bajok

Akiket ismerek:
- személyiség... az egyikük pl. tipikus szakbarbár, akit érdekel kb. 3 téma, és csak arról hajlandó beszélni, mellé dühkitörési problémái vannak és beképzelt
- igénytelenség (és itt alap higiéniai, igényességbeli dolgokról beszélek, nem azt várja a többség a férfiaktól, hogy olyanok legyenek, mint egy topmpdell... zsíros, ápolatlan haj, foltosan hagyott össze-vissza növő rendezetlen szakáll, koszos ruha, 20+ éves, tinikora óta meglevő, méretben már nem jó ruhák, kirohadt fogak, büdös szájszag, kezeletlen ragyás arc)
- nagyon felül lő magához képest... ez nyilván ízlés egyrészt... de azért be lehet látni, hogy a férfiak többsége a 18-25 éves, vékony, feszes testű, szép arcú nőkre megy... ha vki pohosan, nem olyan jóképű arccal, 30+-osan csak ilyen nőknél próbálkozik, miért csodálkozik azon, hogy nincs sikere? amikor a nőknek is ugyanúgy megvan az ízlésük és férfiból is nemhiába van közízlés / médiaízlés
- nem próbálkozik, hanem csak vár arra, hogy történjen egy Hallmark-film szerű meet cute, és lehetőleg a nő szólítsa le... vagy nagyon max vadidegenekre ráböfög egy szia-t facebookon... súlyozottabb esetben még csak nem is mozdul ki otthonról nemhogy ismerkedési céllal, kb. semmilyen céllal (max. munkába meg bevásárolni), társkeresőre nem megy fel, mert "jaj, az nem személyes" meg "hát 3an megírták gyk-n, hogy fos és nincs értelme"
- anyu pici fia jellegű életképtelenség - és néha ez azzal is társul, hogy mivel az anyja kinyalta a seggét, már ismerkedés alatt elvárná a nőtől (nem egyszer hallottam ilyen sztorit, hogy első randin már azt ecseteli a pasas, hogy majd nála takarítson a nő meg legyen a 2-3. randi a nő lakásán és "főzzél nekem valami finomat")

Pedig azt várják a nők hogy mindenki izom chad legyen.

Persze az átlagos pasiknak is van párjuk de én átlag alatti vagyok és nem akarok izmos lenni ezért vagyok egyedül.

Az már igaz, hogy a legtöbb esetben a külsőségre épülő szimpátia az, ami egyáltalán eljuttat odáig, hogy meg akard ismerni a másik ember belső tulajdonságait is.
De mit is jelent az előnyös külső? Személyenként nagyon eltérő, kinek mit. Ami az egyiknek nagyon tetszik, arra a másik lehet, hogy azt mondja, hogy meh, vagy azt, hogy csúnya.
Ha valaki külsőre leírt, még nem jelenti azt, hogy csúnya vagy. Csak a nem megfelelővel találkoztál.
Vannak, akik már néhány visszautasítás után feladják és esélyt sem adnak a továbbiaknak. Akkor elmerülnek az önsajnálatban és ez egyben válasz is a kérdésre.

Általában 10-ből 8 nőnek egyet jelent egy Brad Pitt vagy Pumped Gabó külsejű se jön be mindenkinek de sokaknak igen bizony ehhez hasonló kinézet az ideál ez az előnyös külső. Kizárt hogy egy ilyen férfi egy este ne tudjon felszedni egy nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!