Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnék megváltozni...

Hogyan tudnék megváltozni úgy, hogy senki se ismerjen fel?

Figyelt kérdés
El akarok tűnni és új életet kezdeni, de nem akarom, hogy a rokonok, barátok rájöjjenek, hogy én vagyok az. Mit tudok tenni?
ma 17:29
 1/8 Metionin ***** válasza:
100%
Nevet változtatsz, elköltözöl, munkahelyet/szakmát váltasz, számot cserélsz, törlöd magad a közösségi médiából, külsőt változtatsz.
ma 17:33
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Mi elől menekülsz?
ma 17:35
 3/8 A kérdező kommentje:
#2, leginkább a család elől. :D
ma 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
50 kilót híztam. (70->120) Unokatesóm se ismert meg, meg a nagyapám sem. Teljesen ismeretlenként néztek rám, mint akit még sosem láttak. Eü szempontból nem a legjobb módszer, de beválik. :)
ma 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Koltozz Alaszkába ott senki se fog felismerni
ma 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:

elköltözöl messzire és új helyre ahol senki se ismer

nevet változtatsz, social mediakrol törlöd magad és mér az uj névvel ujjat csinálsz

Új telefonszám

ha kinézetben is tervezel uj frizura, més testalkat izmosodsz hizol vagy vagy vagy

és már is uj életet kezdtél

ma 18:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Vágd le a hajad.
ma 19:31
 8/8 A kérdező kommentje:
#5, miért pont Alaszka?
ma 19:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!