Hogyan tudnék megváltozni úgy, hogy senki se ismerjen fel?
Figyelt kérdés
El akarok tűnni és új életet kezdeni, de nem akarom, hogy a rokonok, barátok rájöjjenek, hogy én vagyok az. Mit tudok tenni?ma 17:29
1/8 Metionin válasza:
Nevet változtatsz, elköltözöl, munkahelyet/szakmát váltasz, számot cserélsz, törlöd magad a közösségi médiából, külsőt változtatsz.
3/8 A kérdező kommentje:
#2, leginkább a család elől. :D
ma 17:39
4/8 anonim válasza:
50 kilót híztam. (70->120) Unokatesóm se ismert meg, meg a nagyapám sem. Teljesen ismeretlenként néztek rám, mint akit még sosem láttak. Eü szempontból nem a legjobb módszer, de beválik. :)
5/8 anonim válasza:
Koltozz Alaszkába ott senki se fog felismerni
6/8 anonim válasza:
elköltözöl messzire és új helyre ahol senki se ismer
nevet változtatsz, social mediakrol törlöd magad és mér az uj névvel ujjat csinálsz
Új telefonszám
ha kinézetben is tervezel uj frizura, més testalkat izmosodsz hizol vagy vagy vagy
és már is uj életet kezdtél
8/8 A kérdező kommentje:
#5, miért pont Alaszka?
ma 19:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!