Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennél a helyemben?

Mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Miért van az egy munkahelyen, hogy azzal jobban ismerkedik mindenki aki hangosabb ,nagy szájú és beszélgetős ,nagyzolós stb . Mint aki csendesebb? Még annak ellenére is hogy hazudós stb.

Illetve,mit tehetek az ellen ha a munkahelyemen aki betanít az az egyik legnagyobb kibeszélős és engem is kibeszél,de bizonyítani nem tudom csak láttom a többiek viselkedésén

tegnap 17:55
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Még annyit tennék hozzá,hogy ez miatt nem is igazán szólnak hozzám.Ez megnehezíti a beilleszkedésem is. És amikor együtt vannak érzem a feszültséget (gondolom akkor is pont kibeszélnek) Amikor egyedül vannak teljesen mások.

És ami roszzul esett,hogy aki helyett leszek az terhes és búcsú bulit rendeznek neki ,de előttem nem beszélnek róla,viszont aki előttem kezdett egy hétel férfi ,nagy szájjú stb őt elhívták. ( Mondjuk ,amúgy sem ált volna szándékomba elmenni)

Ráadásul,ez a nő beszél ki a legjobban mindenkit( vagyis a pletyi körét nem)és amiért láttom a viselkedésüket,már visszahúzodóvá válok és lassan senkivel nincs kedvem beszélni bent.

tegnap 18:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, nem kell vele foglalkozni és nem adod ki magadat, hogy kibeszélhessenek.
tegnap 18:03
 3/13 A kérdező kommentje:
De ha nem adom ki semmilyen szinten magam akkor azért fognak kibeszélni. Mondjuk annyiból jó hogy a fő pletykafészek nem sokára elmegy szülni.Csak az a baj hogy a többiek az ő elmondásai szerint határoznak meg..és így nehezebb a beilleszkedés. Kellemetlen ,ha épp valahova belépsz és csend lesz meg nem beszélnek előtted olyan dolgokról amiben mindannyian részt vesznek. Még az is aki előtted egy hete van ott. Csak ő nem csendesebb és ő is kibeszélős meg nagyzólós.Így mindenki azonnal befogadja.Ja és persze nem egy kibeszélős tanította be...
tegnap 18:09
 4/13 anonim ***** válasza:
64%
Ilyen rohadék alja emberek közé akarsz beilleszkedni? Akkor meg is érdemled, amit kapsz tölük!
tegnap 18:14
 5/13 anonim ***** válasza:

"Semmit, nem kell vele foglalkozni és nem adod ki magadat, hogy kibeszélhessenek."

Éppen elég ha fals információkat találnak ki róla! :(

tegnap 18:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"És ami roszzul esett,hogy aki helyett leszek az terhes és búcsú bulit rendeznek neki"

Kábé addig fogsz ott dolgozni amíg vissza nem jön, de ez csak egy tipp, a nyári szabikra is szoktak felvenni embereket, ők húzzák az igát amíg a többi sziesztázik, aztán szeptemberben elküldik őket a fenébe! (majdnem azt mondtam hogy a pics@'ba)

tegnap 18:41
 7/13 A kérdező kommentje:

6 Szerintem is így lesz. Bár ezt nem közölték velem, de már halottam hogy várják vissza. Egy kicsit ez is vissza vett a kedvemből..

Bár ezen még most nem aggódom, lehet nem is maradok addig így :D

Abban reménykedem, ha elmegy befejeződik ez a kibeszélősdi, mert amikor egyedül vannak nem együtt teljesen mások.

tegnap 18:55
 8/13 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogyha tényleg időszakosan vettek fel és az alkalmazottak is tudják, akkor "bármit" megtehetnek veled mert egy SENKI vagy a szemükben. Ha nagyon bunkók, érzed hogy játszadoznak veled akkor lehet gyanakodni. Sajnos tapasztalat! :(

"lehet nem is maradok addig így :D"

Például. :)

tegnap 19:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ott vagy és teszed a dolgod a munkarend szerint, velük meg nem foglalkozol, nem is reagálsz ha b@szogatnak. Ha jól dolgozol, abba nem tudnak belekötni.
tegnap 19:06
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem ba.ogatnak. Csak láttom rajtuk hogy én voltam a téma ha együtt vannak. Látszik a viselkedésükön. Ha egyedül vannak,mind kedvesek..

De az hogy ma felemlítették a bulit és meglátták hogy ott vagyok és azonnal csend lett (a fönök emlitette a bulit) az kellemetlen volt. Ott is hagytam őket inkább.

tegnap 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!