Mit tennél a helyemben?
Figyelt kérdés
Múltkor jöttem haza karatéról és az egyik fiú az edzésről gúnyos volt velem.
Gúnyosan köszönt nekem, utána meg rosszul éreztem magam. 😔
Edzésen nem is voltam azóta, mert csak hétfőnként van!
Köszönöm szépen a segítséget!
2023. nov. 17. 21:47
1/12 anonim válasza:
Ignoráld őt, vagy kérdezd meg mi baja veled. Nehogy már miatta ne járj edzésekre, egyik fiú sem ér ennyit.
3/12 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Sokkal szarabbul esik neki, ha tudomást sem veszel róla.
4/12 anonim válasza:
Lebecsül csak mert lány vagy. Csak keruljetek egyszer egy párba, megmutatod majd neki🤛 🤜
5/12 anonim válasza:
"Sokkal szarabbul esik neki, ha tudomást sem veszel róla."
bárcsak annyir ezresen lenne ahányszor hallottam ezt
7/12 anonim válasza:
Adtál bármi okot rá, vagy csak halucináltad?
8/12 A kérdező kommentje:
7-es egyik se!
2023. nov. 17. 22:28
9/12 anonim válasza:
1, Kérd meg edzés előtt, hogy beszéljetek;
2, Kérd meg, hogy edzés után még maradjatok és mutasd be neki a tudásodat úgy, hogy leessen az álla:);
3, Kérd meg az oktatót, hogy ti legyeteek párban gyakszin és ott mutasd be neki a tudásoda
Ne érezd rosszul magadat egy ilyen majom miatt, hanem mutasd be, hogy ügyes vagy a sportban, így őt fogod kellemetlen helyzetbe hozni:).
10/12 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Az edzésért viszont érdemes odamenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!