Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktatok negatív értékeléseke...

Szoktatok negatív értékeléseket írni, ha elégedetlenek vagytok egy hellyel, szolgáltatással?

Figyelt kérdés

tegnap 15:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam.
tegnap 15:52
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Ha igazán felhúznak, akkor volt már rá példa.

De ehhez kell valami "plusz", mondjuk hogy a jelzés ellenére se próbálják korrigálni a hibát, bunkó viselkedés a személyzet részéről stb., szerencsére ez nagyon ritka, legalábbis igazán rossz élményünk alig volt.

Pl. voltunk külföldön vendégházban, amit pont azért választottunk, mert azt írták, hogy lehet kérni kiságyat. Erre odaértünk, megérkezett a tulaj egy összecsukható kisággyal, amit nem tudott sehogy sem felállítani... kb. egy órát szenvedett, majd elnézést kért... A babó végül köztünk aludt, de minden rendben volt így is, ezért nem húztam le durván a szállást, csak a felszereltséget pontoztam lejjebb.

De volt olyan egy másik helyen, hogy egy éjszaka többször volt áramszünet. Itt úgy emlékszem, hogy a szöveges értékelésben ezt megemlítettem, de hozzátettem, hogy az éjszaka közepén is javították a hibát, ami viszont pozitív.

tegnap 16:10
 3/19 anonim ***** válasza:
41%
Nem szoktam. Pozitívat igen, de a negatív kritikához túl jószívű vagyok😀
tegnap 16:42
 4/19 A kérdező kommentje:
3, régen és is így voltam, de annyiszor átcsesztek már, úgy vagyok vele megérdemlik :)
tegnap 16:45
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy kezemen meg tudom számolni, hány negatív kritikát írtam, viszont mindegyik olyan volt, hogy tényleg pocsék szolgáltatást kaptam, és nem szerettem volna szó nélkül hagyni. (szó szerint is) De még így sem bunkó stílusban történt a dolog.
tegnap 16:56
 6/19 anonim ***** válasza:
Akkor szoktam, ha megpróbálnak átverni. Szerencsére kevés az ilyen tapasztalat, de időről-időre sajnos előfordul.
tegnap 16:58
 7/19 anonim ***** válasza:

Régebben még írtam, de most már nem foglalkozom vele.

Nem egyszer volt rá példa, hogy a pozitív hozzá szólások alapján választottam egy helyet, de így is csalódtam benne.

Volt olyan hely ami agyon volt dicsérve, közben meg teljesen az ellenkezőjét kellett tapasztalnom.

Rokonok, barátok, ismerősök véleményt szoktam kiírni, ha utazni szeretnék valahova, hogy mit tudnak ajánlani.

Értékeléssel már nem foglalkozom, nem sok mindent ér, bizonyára vannak kivételek, de inkább olyan ember véleményre hagyatkozom, aki már járt az adott helyen, vagy Ő maga tud valamit ajánlani.

tegnap 17:01
 8/19 anonim ***** válasza:
Igen. Simán elküldöm az anyjukba online, ha rossz tapasztalataim voltak. Megjegyzem eddig kétszer volt ilyen, nem vagyok annyira szigorú, nem állok neki azonnal kalimpálni a billentyűket csak amiatt, ha pl rosszkedvű volt a pincér vagy ilyesmi.
tegnap 17:14
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha csalódok, nem megyek oda, ha meg más megy, lesz@rom.
tegnap 17:36
 10/19 anonim ***** válasza:

Én hiszek a közösség erejében, így szoktam írni.

Például volt pizzázó ahol konkrétan a mellettünk elégedetlenül felállók írtak véleményt. Ezt akkor láttam amikor közel 1 óra várakozás után félig nyers pizzát szolgáltak fel nekünk és ment az értékelés részemről is.

Volt olyan, hogy közeli fagyizót húztam le. Víz ízű mű fagylalt belvárosi áron paneltelepen. Erre vissza írtak, hogy bizonyára tévedek, meg miért hazudok ők a legjobb olasz minőséggel dolgoznak stb.

Volt olyan, hogy pékségbe bementem, köszöntem, nem válaszoltak. Vártam, hogy az eladó letegye a telefont, majd oda böfögött nekem, hogy "Mi kell?". Relatív kulturáltan elküldtem az anyjába, hogy "kellene" egy kis jó modor meg két zsömle. Írtam róla panaszt, ahogy láttam sorra voltak az 1 csillagos értékelések, mindenki arra panaszkodott, hogy olyan megalázó stílusban beszéltek velük. Végül ki lett rúgva az egész bagázs.

tegnap 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!