Ha nem vagytok elégedettek egy termékkel vagy
szolgáltatással, szoktatok negatív visszajelzést írni?
Akár a termék weboldalán, akár Google értékelés
formájában.
Ez több dologtól is függ. Egy dolog miatt nem feltétlenül írok.
dec. 5. 19:44
5/14 anonim válasza:
Függ terméktől és a probléma nagyságától is.
Például Vision Expess simán átveri a vásárlóit. Elsőre tuti, hogy nem Hoya lencsét raktak bele, egyszerűen éreztem a felületén, hogy ez valami gagyibb lencse, torzított is, problémás volt.
Vagy a 80 ezres keretben láthatóan csere csavar volt ami túllógott hosszban. Először szépen kommunikáltam az üzletben lévő lányokkal, majd mivel azt láttam, hogy hülyének néznek inkább panaszlevelet írtam céges e-mailről a cég ügyvédjét is becsatolva, akkor komolyabban vettek.
dec. 5. 19:51
6/14 anonim válasza:
De például szolgáltatásoknál kifejezetten hiszek a Google értékelés erejében. Például a Normafán van egy rétesező ami nettó lehúzás, olcsó, grízes töltelék olcsó bolti lapkában indokolatlanul drágán.
Korábban ott egy jó rétesező volt azt vették meg így a jó értékelések annak szólnak nem a mostaninak.
dec. 5. 19:52
7/14 Fragments of Fantasy válasza:
Akkor szoktam csak, hogyha kritikán alul teljesít egy cég/szolgáltatás/termék.
dec. 5. 19:56
8/14 anonim válasza:
Nem feltétlenül veszem "teátrálisra" a dolgot, adott esetben inkább írom le közvetlen e-mailben a problémámat amire általában normálisan reagálnak.
dec. 5. 20:14
9/14 anonim válasza:
Általában semmilyen véleményt nem írok sehol sem, legyen szó pozitívról, vagy negatívról. Azonban 1x mégis írtam az utóbbi csoportból; egy helyi telekommunikációs cég ügyeletese viselkedett velem alpári módon, meg hazudozott összevissza, zsinórban több alkalommal is. A végén kiírtam ezen tapasztalatom Google-ra, ami azóta 20 kedvelést kapott.
dec. 5. 20:14
10/14 anonim válasza:
Ha csak a termék nem váltotta be a hozzáfűzött reményeimet, akkor nem. Akkor szoktam google értékelésben negatívat adni, ha valami nagyon felháborítót csinálnak. Sajnos jó páran csinálnak ilyet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!