Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan itt, aki ébren van?...

Van olyan itt, aki ébren van? Ha igen, miért, mit csinálsz? Nem tudsz aludni? Vagy éjszakai bagoly vagy?

Figyelt kérdés

ma 00:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Uhuuu
ma 00:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Egyéb élőlények ébren?
ma 00:50
 3/12 anonim ***** válasza:
40%

Szintén bagoly.

Két és fél éves a fiam, ő ugyan 9-10 között általában elalszik, de nekem akkor kezdődik az igazi énidő 😀 Ez túl csábító ahhoz, hogy aludjak 🙃

Ma (azaz tegnap) például a hétvégi jelmezes bulira fejeztem be a jelmezeinket, meg rendet raktam a hátizsákomban, mert nem akartam tovább cipelni minden nap a sok felesleges hülyeséget 🙃

A végén meg sajnos bele szoktam feledkezni levezetésképp a telefonnyomkodásba...

38N

ma 01:04
 4/12 A kérdező kommentje:

Hú, megértelek, hogy kell az énidő :-)

Milyen jelmezekben lesztek?

ma 01:06
 5/12 anonim válasza:
Dolgozok, persze hogy ébren vagyok, baj lenne ha nem 😂
ma 01:07
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Hippik leszünk 😀

(Itt a szülők is beöltöznek, de volt már egy "gyerekesebb" farsang is, oda csigajelmezt csináltam 🙂)

ma 01:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Mi hasznosat dolgozol? És jól bírod az éjszakázást?
ma 01:09
 8/12 A kérdező kommentje:
6-os, tök jó :-D Hair, meg béke, meg ne háborúzz, hanem szeretkezz?
ma 01:11
 9/12 anonim válasza:
47%

Már 4 éve dolgozok 3 meg 4 müszakban, az igazat megvallva már kezd kicsit elegem lenni belöle, meg ma is meg tegnap is 12 órázok, bár tök fölöslegesen.... Aludni nem igazán tudtam valami sokat.

Annyi pozitív van hogy nem fizikai munka, még nem is kell egy kijelzőt bámulnom egész nap.

ma 01:16
 10/12 A kérdező kommentje:
Meg lehet kérdezni, mit dolgozol?
ma 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!