Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én érzem gáznak egy...

Csak én érzem gáznak egy társaságában,csak egy ferfival kezet fogni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, vagy egy 4 fős férfi társaság, ebből egyet a ismerek, vele kezet fogok és a többieknek csak egy sziasztokot mondok. Ez ennyira tiszteletlen számomra. Persze, biztos én reagálom túl, hisz nálam komolyabb emberek is simán megteszik ezt egy társaságban
tegnap 20:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Normalis emberek, amikor csatlakoznak egy tarsasaghoz, bemutatkoznak, ill bemutatjak egymast. Olyankor lehet hozza kezet fogni. Amikor sziasztok (le se szarom kivagy), az nem normalis tarsasag.
tegnap 20:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Meg eleve az, hogy ott áll több férfi, egynek kezét nyújtok, a többit meg kikerülöm. Nem tudom, nekem ez olyan kellemetlen.
tegnap 20:42
 3/11 anonim ***** válasza:
14%
Lehet nálad komolyabb emberek is megteszik, de el kell hogy keserítselek. Bunkó vagy, erre szebb szó nincs. Sőt a haverod is bunkó, mert neki kellene bemutatni egymásnak titeket. Mivel "férfiként" jellemzed őket, gondolom te sem tini vagy.... Férfiként pedig illene ezt tudnod......
tegnap 20:43
 4/11 A kérdező kommentje:
3.Félre érted a kérdést.
tegnap 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Most magyarázkodunk??? Hidd el talán főiskolát végzett emberként tudok még szöveget értelmezni..... De akkor hallgatlak, miben értettem félre?
tegnap 20:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A kerdes alapjan igaza van. Ha mas a szituacio, mondjuk allnak a buszmegalloban, te egyet ismersz, azzal lekezelsz mert szoktatok, a tobbivel nem, mert nem tudod kik azok, az rendben van, de akkor ez nem egy tarsasag, hanem csak emberek akik ott allnak.
tegnap 20:49
 7/11 anonim ***** válasza:
32%
Bocsánat a tegyük fel rész felett elsiklottam. Akkor tegyük fel, ha így viselkednél bunkó lennél.....
tegnap 20:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy észrevetted.
tegnap 20:50
 9/11 anonim ***** válasza:
35%
Nekem inkább a puszi-puszi a lányoknál meg a kezelgetés a férfiaknál volt kényelmetlen, mikor 6-8+ fős társaságoknál kellett először köszönni, aztán a végén elköszönni.
tegnap 20:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A nálad komolyabb is tapló, ha így csinál.

Vagy mindenkivel, vagy senkivel

tegnap 21:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!