Mi értelme van a szívószálnak?
Figyelt kérdés
ma 17:07
1/5 anonim válasza:
A szívószál fokozza a szénsavas érzést. Főleg ezért használják. De pl ha olyan melegségű folyadékot, amit még a szád elbír, szívószállal szívod fel, akkor megégeti a szádat.
Ezen kívül a szívószálazás koncentráltabb érzést ad, lassabban fogyasztasz vele, közvetlenül a szájüregbe jut a folyadék. Tehát ügyesen használva hozzáad az élményhez.
3/5 anonim válasza:
Nem teszi tönkre a rúzst, illetve ha nincs rajtam rúzs, akkor a vörösborból készített fröccs nem színezi be az ajkaimat lilára.
Egyébként meg jó érzés, főleg hideg italokat inni szívószállal a nyári melegben. Ha darabos az ital, vagy van benne jég, mentalevél, ilyesmi, akkor az nem megy át a szívószálon.
4/5 anonim válasza:
Ha pohárból iszom akkor a pezsgő kóla összecsapja a szemüvegemet, ezért szeretem jobban a szívószálat.
5/5 A kérdező kommentje:
Hmm... hát elég sok értelmes indok van itt, amire nem is gondoltam/számítottam.
👍
ma 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!