Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy személy akibe első látásra bele szerettem de nem tudok megszabadulni az érzéstől?
Véletlen látod,vagy keresed,hogy láthasd ?
Ha utóbbi,akkor azt kell elkerülni. Nyilván a fantáziád pedig szexuális.
Négy év alatt nem tudtad kiverni a fejedből,vagy plátói szerelem ?
"elérhetetlen számomra"
Meddig akarsz várni rá? Mitől lehetne reményed rá, hogy összejöttök? Ő keres valamikor?
Látom mindennap,mert egyhelyt dolgozunk.Voltak jelek hogy vonzódik hozzám de nem tehetem…neki kapcsolata van,mindog megegyezek magammal hogy elfelejtem ,a nyaron volt egy harom honapos kapcsolatom-bejott a fiu es a felejtes vegett mentem
bele de akkor is meg szex kozben is ra gondoltam,vegul dobtam a sracot mert nem jott hogy hazudjak…most elvoltam buliba-5 pasi is udvarolt az este soran,nagyon jokepuek voltak-bizonyos ertelemben jobb pasik mint o es megse fognak meg.Ezt amugy nem ertem magamban hogy nem az esetem ez a ferfi alapbol,sehogy se jon be de olyan elemi erovel vonz magahoz.
"olyan elemi erovel vonz magahoz"
Ha ez nem kölcsönös, nincs mire várnod, csak szenvedsz.
"Voltak jelek hogy vonzódik hozzám de nem tehetem"
Milyen jelek? Mit nem tehetsz, amikor még semmit sem kért tőled?
4 éve? és mégis mindennap találkozol vele?
hát akkor munkahely váltás...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!