Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy személy akibe első látásra bele szerettem de nem tudok megszabadulni az érzéstől?
Rossz hír, hogy addig nem fogsz szabadulni a gondolattól, amíg nem jön valaki, aki felülírja benned ezt az egészet... Amire jelenleg kevés az esély.
Viszont, hogy megvigasztaljalak, sokan járunk ebben a cipőben! Nekem két éve tetszik valaki, de tavaly realizáltam, hogy jó eséllyel bele is habarodtam. Az illető szintén nem szabad. Egy vagy két hónapja tett olyan gesztust, ami számomra egyértelművé tette, hogy tetszem neki. Innentől nála a labda. Szokott keresni és érzem a levegőben, amit érezni kell ilyenkor. Csak sajnos nyomós indok miatt nem szeretnék nyomulni, ő meg nem lép komolyabb irányba.
4 év sok idő, túl sok.
Egyedül ahogy látom nem megy.
Találkoznod beszélgetned kellene közeli barátokkal
Egyébként pedig pocsék egy érzés látni egy embert akibe bele vagy őrülve, és nem telik az idő sem.
Nehéz elfogadni.
Tudod te is, hogy nem lehet semmi, de bárcsak másképp lenne, de basszus nem lesz mi?
"A lényeg az hogy elérhetetlen számomra"
Sakk-matt. Itt a lényeg. Hogy elérhetetlen. Amíg ez az állapot fenn áll, nehéz helyzetben vagy. Gyengülhet a dolog, ha nem egy helyen lennétek, ami másfajta elérhetetlenség lenne, vagy ha valahogy ő mozdulna olyan irányba, hogy elérhető legyen, lehet, máris nem lenne annyira vonzó. Ki tudja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!