Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy személy akibe első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy személy akibe első látásra bele szerettem de nem tudok megszabadulni az érzéstől?

Figyelt kérdés
A lényeg az hogy elérhetetlen számomra,de mégis folyton róla fantáziálok,van hogy aludni se tudok miatta és ez már 4 éve tart…nem tudom mit tudnék tenni…27 éves vagyok és eléggé jó lenne tovább lépni.kb ha látom is lefagyok…mert szégyenlem magam a fantáziáimért…
2024. ápr. 3. 19:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Rossz hír, hogy addig nem fogsz szabadulni a gondolattól, amíg nem jön valaki, aki felülírja benned ezt az egészet... Amire jelenleg kevés az esély.

Viszont, hogy megvigasztaljalak, sokan járunk ebben a cipőben! Nekem két éve tetszik valaki, de tavaly realizáltam, hogy jó eséllyel bele is habarodtam. Az illető szintén nem szabad. Egy vagy két hónapja tett olyan gesztust, ami számomra egyértelművé tette, hogy tetszem neki. Innentől nála a labda. Szokott keresni és érzem a levegőben, amit érezni kell ilyenkor. Csak sajnos nyomós indok miatt nem szeretnék nyomulni, ő meg nem lép komolyabb irányba.

2024. ápr. 3. 21:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

4 év sok idő, túl sok.

Egyedül ahogy látom nem megy.

Találkoznod beszélgetned kellene közeli barátokkal

Egyébként pedig pocsék egy érzés látni egy embert akibe bele vagy őrülve, és nem telik az idő sem.

Nehéz elfogadni.

Tudod te is, hogy nem lehet semmi, de bárcsak másképp lenne, de basszus nem lesz mi?

2024. ápr. 3. 21:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"A lényeg az hogy elérhetetlen számomra"

Sakk-matt. Itt a lényeg. Hogy elérhetetlen. Amíg ez az állapot fenn áll, nehéz helyzetben vagy. Gyengülhet a dolog, ha nem egy helyen lennétek, ami másfajta elérhetetlenség lenne, vagy ha valahogy ő mozdulna olyan irányba, hogy elérhető legyen, lehet, máris nem lenne annyira vonzó. Ki tudja.

2024. ápr. 3. 23:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindig az kell, amit nehéz megkapni, ami nem lehet a tiéd. Amúgy meg gusztustalan, hogy párja van,de nem elhagyja, hanem mellette fűzőget... Az ilyen mindegyik nővel ezt csinálja és sok nőnek ilyen pasi kell...
2024. ápr. 4. 05:38
 15/15 anonim ***** válasza:
a legtobb no nem a esetebe lesz szerelmes, ez normalis.. de a nem az eseted nem ronda ferfit takar mielott masok remenykednenek.
2024. ápr. 4. 21:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!