Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalhat így a barátnőm?
A barátnőm 6 éve költözött haza Franciaországból ott voltak neki barátnői, anyanyelvi szinten beszéli
Egy ideje furcsán viselkedik, nem bízok meg benne annyira
Leszedte a whatsup alkalmazást, ahol a barátnőjével beszél állítólag, aki felvette vele újra a kapcsolatot, és egész nap kb franciául beszélnek
Nekem ez kicsit furcsa, semmit nem tudok erről, nem is értem mit írkál, névjegynek meg bármilyen nevet megtud adni
Hogyan tudnám kideríteni?

Valóban megdöbbentő, hogy egy franciával franciául beszel.
Bárhol, bármikor megcsalhat ha akar.
Pöröghetsz ezen minden pillanatban csak nincs sok értelme.

Durva lesz... de én meg németül beszélek a német barátnőmmel (a párom nem tud németül)
Szerencsétlen csaj mégis hogy beszélhen sgy franciával?

Bocsi, de franciául beszél egy franciával? Tuti, hogy megcsal. Azért nem magyarul beszél vele, hogy te ne értsd, más oka nincs.
Kezeltesd magad.

"A barátnőm 6 éve költözött haza Franciaországból ott voltak neki barátnői, anyanyelvi szinten beszéli"
Akkor mit keres melletted a szerencsétlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!