Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet megcsalhatja a férje. Ezért kilyukasztotta az összes óvszert. Szólnátok a férjnek?
A férj az én férjem gyerekkori barátja, mi is barátok vagyunk.
A barátnőm mindig egy bosszúálló típus volt.
Feltűnt neki, hogy bizony fogy otthonról az óvszer. Más nem igen lehetett és sajnos a férje se volt egy szent.
Igazából én sose értettem miért megy hozzá vagyis értem mert terhes lett.
Elvileg mióta gyerkőc van nem csalta meg. De na,kutyából nem lesz szalonna.
A barátnőm kilyukasztaná az összes óvszert ami otthon van,hogy hátha terhes lesz az akivel csalja. Én nem tudom ezt, hogy tudná feltűnés mentesen kivitelezni mármint,hogy most nem tűnne fel a férjnek, de ha mèg se és valóban terhes lesz a csaj, kitudja mit indít el.
Arra én is kíváncsi lennék, hogyan tudná ezt kivitelezni.
A barátnőd pedig egy gyenge, jellemtelen, ostoba nő. Megérdemli a sorsát.
Németország pár napja hozott "történelmi" ítéletet ilyen ügyben. Ugyan még mi férfiak messze vagyunk, hogy a "bennünket nem lehet abúzálni" stigmát levessük, de németek 6 hónap felfüggesztetet (...) adtak egy nőnek ezért, erőszakot végül nem állapítottak meg, de szexuális zaklatást igen...
#2:
Helyes, hogy kezd egyenlőség lenni a témakörben. Férfiakat is érhet szexuális trauma/abúzus.
De én nem értem, miért lesz jó az a feleségnek, ha a saját gyerekének lesz egy olyan féltesója, akit ő maga gyűlöl a körülmények miatt, DE a közös ünnepek stb. miatt esélyes, hogy el kell majd tűrnie, hiszen a gyereke tesója? Vagy ha az abortusz mellett döntene a szerető, akkor a feleség kb. szándékosan öletett meg egy magzatot...
A barátnőd egy gyerekes, felelőtlen, meggondolatlan, aberrált némber, már bocs.
#4:
Mondjuk ez már akkor kiderült, mikor teherbe ejtette, majd elvetette magát. Férj nemkülönben.
Mivel ebben az esetben fizikailag veszélyeztet egy másik embert ez a nő, így igen.
Általában jobb kimaradni mások drámázásából, de meg kell húzni valahol a határt.
#9:
Vagy fordítsa ki az otthon használtakat. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!