Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátnőmet megcsalhatja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet megcsalhatja a férje. Ezért kilyukasztotta az összes óvszert. Szólnátok a férjnek?

Figyelt kérdés

A férj az én férjem gyerekkori barátja, mi is barátok vagyunk.

A barátnőm mindig egy bosszúálló típus volt.

Feltűnt neki, hogy bizony fogy otthonról az óvszer. Más nem igen lehetett és sajnos a férje se volt egy szent.

Igazából én sose értettem miért megy hozzá vagyis értem mert terhes lett.

Elvileg mióta gyerkőc van nem csalta meg. De na,kutyából nem lesz szalonna.

A barátnőm kilyukasztaná az összes óvszert ami otthon van,hogy hátha terhes lesz az akivel csalja. Én nem tudom ezt, hogy tudná feltűnés mentesen kivitelezni mármint,hogy most nem tűnne fel a férjnek, de ha mèg se és valóban terhes lesz a csaj, kitudja mit indít el.

2022. máj. 16. 19:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
30%

Arra én is kíváncsi lennék, hogyan tudná ezt kivitelezni.

A barátnőd pedig egy gyenge, jellemtelen, ostoba nő. Megérdemli a sorsát.

2022. máj. 16. 19:51
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

Németország pár napja hozott "történelmi" ítéletet ilyen ügyben. Ugyan még mi férfiak messze vagyunk, hogy a "bennünket nem lehet abúzálni" stigmát levessük, de németek 6 hónap felfüggesztetet (...) adtak egy nőnek ezért, erőszakot végül nem állapítottak meg, de szexuális zaklatást igen...

[link]

[link]

2022. máj. 16. 19:53
 3/18 anonim ***** válasza:
86%

#2:

Helyes, hogy kezd egyenlőség lenni a témakörben. Férfiakat is érhet szexuális trauma/abúzus.

2022. máj. 16. 19:55
 4/18 anonim ***** válasza:
82%

De én nem értem, miért lesz jó az a feleségnek, ha a saját gyerekének lesz egy olyan féltesója, akit ő maga gyűlöl a körülmények miatt, DE a közös ünnepek stb. miatt esélyes, hogy el kell majd tűrnie, hiszen a gyereke tesója? Vagy ha az abortusz mellett döntene a szerető, akkor a feleség kb. szándékosan öletett meg egy magzatot...

A barátnőd egy gyerekes, felelőtlen, meggondolatlan, aberrált némber, már bocs.

2022. máj. 16. 19:58
 5/18 anonim ***** válasza:
73%

#4:

Mondjuk ez már akkor kiderült, mikor teherbe ejtette, majd elvetette magát. Férj nemkülönben.

2022. máj. 16. 19:59
 6/18 anonim ***** válasza:
80%
És felhúzáskor nem tűnik fel a lyuk? KIZÁRT!
2022. máj. 16. 20:05
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Most csak én nem értem, hogy az neki miért jó? Tegyük fel, bejön a kis ördögi terve, a nő terhes lesz. Ő dönt a gyerekről, tehát dönthet úgyis, hogy megtartja. Ha a barátnőd így is együtt marad a férjjel, pár év múlva plusz egy porontyot pátyolgathat hétvégente+a gyerektartás a családi kasszából megy. Ha elválnak, abból se lesz haszna, mivel ugyanúgy elválhatna most is, csak most nagyobb lenne a gyerektartás, mivel nem kétfelé kell fizetnie. Szóval, én nem vagyok valami rutinos bosszúálló, de eddig úgy tudtam, a bosszút nem magunk ellen kell fordítani.🤔
2022. máj. 16. 20:05
 8/18 anonim ***** válasza:
94%

Mivel ebben az esetben fizikailag veszélyeztet egy másik embert ez a nő, így igen.

Általában jobb kimaradni mások drámázásából, de meg kell húzni valahol a határt.

2022. máj. 16. 20:09
 9/18 anonim ***** válasza:
92%
Na ez a férfi sem észlény, ha otthonról viszi a gumit a légyottokra. Ennyire skót ne legyen már !
2022. máj. 16. 20:24
 10/18 anonim ***** válasza:
55%

#9:

Vagy fordítsa ki az otthon használtakat. :P

2022. máj. 16. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!