Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátnőmet megcsalhatja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet megcsalhatja a férje. Ezért kilyukasztotta az összes óvszert. Szólnátok a férjnek?

Figyelt kérdés

A férj az én férjem gyerekkori barátja, mi is barátok vagyunk.

A barátnőm mindig egy bosszúálló típus volt.

Feltűnt neki, hogy bizony fogy otthonról az óvszer. Más nem igen lehetett és sajnos a férje se volt egy szent.

Igazából én sose értettem miért megy hozzá vagyis értem mert terhes lett.

Elvileg mióta gyerkőc van nem csalta meg. De na,kutyából nem lesz szalonna.

A barátnőm kilyukasztaná az összes óvszert ami otthon van,hogy hátha terhes lesz az akivel csalja. Én nem tudom ezt, hogy tudná feltűnés mentesen kivitelezni mármint,hogy most nem tűnne fel a férjnek, de ha mèg se és valóban terhes lesz a csaj, kitudja mit indít el.

2022. máj. 16. 19:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

Most tekintsünk félre a megcsalás etikai oldalától.

Egyik szereplő sem a legélesebb kés a fiókban:D

Amit itt már leírtak a barátnőd gyerekes és hülye, mert ezzel magának és a saját gyerekének is árthat.

A férj is, mert ha már félredug legalabb ne otthonról vigye el, mert gondolhatná hogy feltűnik.

És a megcsalas se szép (mondom nem részletezném) a barátnőd sem gerincesebb ezzel a húzással.

2022. máj. 16. 20:29
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Igen, ez eléggé ilyen "zsák a foltját, sz*r a lapátját" párkapcsolat. :D Szegény gyerek...
2022. máj. 16. 20:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
AZ csak feltűnik talán hogy ki van bontva.
2022. máj. 16. 21:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a barátnőnek szólnék, hogy kretén :/
2022. máj. 17. 08:58
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok gyakorlott gumilyuggató, de szerintem simán ki lehet azt szúrni csomagoláson keresztül, csak bele kell szúrni egy tűt, aztán kilyukad. Nem feltétlen feltűnő.

Amúgy mindenképp szólj! Ha nem akarsz ebből balhét akkor akár névtelenül.

2022. máj. 17. 14:49
 16/18 anonim ***** válasza:
78%
alapból azt mondanám , barátok az első , ne lépj közbe. Itt viszont egy új emberi életről beszélünk , és a leírtak alapján m, egyik félre sem bíznék ilyet. Persze addig jó muri , ha kiderül hogy teherbe ejtett egy másik nőt , viszont ami utána jön az nem muri. Ezzel a barátnőd ugyanolyan gerinctelen mint a férje. Mentsd meg a barátod a megaláztatástól és lépj közbe.
2022. máj. 23. 12:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Az amugy nem lehet,hogy a pasi gumiban veri maganak?Hogy ne kelljen a spermat takaritani innen-onnan?

Csak kerdem,mert nekem pasim gumiban szokta hasznalni a kutyujeit,ugye nem kell elmosni utana mert a gumiba megy….csak kerdem..

2022. máj. 24. 16:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Gumiban fаszt verni? Mi abban a jó?
2022. júl. 28. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!