Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon gáz, hogy a randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogy a randin kilyukasztottam a biciklijét? Ti mit tettetek volna ezen a randin?

Figyelt kérdés

Találkoztam tegnap egy fiúval, de konkrétan álmomban nem gondoltam , hogy így fog végződni !!

Szóval a metró vonalán találkoztunk és furcsa volt mert biciklivel volt és ő úgy akarta, hogy megyek mellette , hogy ne kelljen felrángatnia a metróra a biciklit.

El indultunk és folyton azt csinálta, hogy beszélgetés közben random előre tekert majd fél perc múlva vissza de van mikor ő át ment a még zöld lámpán én meg bután álltam egyedül várva, hogy váltson a lámpa...

Aztán oda értünk az étterem elé végül amit beszéltünk.

Bent kértünk kaját, majd felszívódott. Kb 40 percig készült az étel és csak akkor jött vissza amikor kihozták az ételt. Semmi jó étvágyat semmi beszélgetés, el kezdett falni , közben néha megnézte a telefonja kijelzőjét . Kérdeztem várunk még valakit ? Azt mondta találkozója van még itt utána, ilyen üzleti dolog, de majd csak késő este. Kicsit furcsálltam, hogy üzleti találkozó mert sportos alkat és köze nincs az üzlethez. Utána egész jól el kezdtünk beszélgetni, végre megindult valami mire olyan este 9 óra fele megint el tűnt, magával vitte a táskáját és vissza egy elegáns öltönyben jött. Nem is értettem... aztán a desszertre várva megkérdezte, hogy nem e laktam e már jól. Mondtam, hogy állom akkor a magam részét, hogyha ez a bibi, erre közölte, hogy nem, csak ha nem nagy baj akkor most már lassan induljak el innen. Rosszul esett de már meg akartam várni a desszertem és láthatólag nagyon ki akadt ezen, nem is nézett rám. Aztán ki hozták, el kezdtem enni, ő meg hirtelen át ült egy másik asztalhoz, majd felállt és akkor be libbent a helyre egy kicicomázott csaj, azt üdvözölte és le ültek.

NEM HITTEM A SZEMEMNEK. Oda mentem, hogy mégis mi ez, és azt mondta, hogy jól van hugi, most már tényleg hagyj minket magunkra... az a liba meg csak lekezelően röhögött rajtam! Ki fizettem a részem, és el mentem , nagyon mérges voltam... kint az étterem előtt pedig a biciklijét paraszt módon kilyukasztottam... sose csináltam még ilyet, de nagyon mérges voltam... és most nem tudom, helyesen cselekedtem e.

Értelmes válaszokat légyszi, köszönöm!

20L

2015. máj. 30. 20:36
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát, volt arca a srácnak. Nem szoktam helyeselni az ilyet, de teljesen megertem, hogy miert csináltad. Megérdemelte.
2015. máj. 30. 20:39
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon durva milyen emberek vannak. :D
2015. máj. 30. 20:40
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel letudtam az esti mesét, tetszett! :D jól tetted, amit tettél.
2015. máj. 30. 20:43
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Én sem helyeslem az ilyesmit, de a helyedben valószínűleg én is ezt csináltam volna, vagy valami hasonlót. Valószínűleg a (második) vacsora után már úgysem volt szüksége a biciklijére...
2015. máj. 30. 20:44
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként már az eleje is vicces volt, hogy elmentek ismerkedni ő meg biciklivel előreteker majd megvár mint egy h*lyegyerek. Örüljön, hogy nem vágtad pofán!
2015. máj. 30. 20:44
 6/24 anonim ***** válasza:
Ez valami beképzeld nyomorék lehet.
2015. máj. 30. 20:45
 7/24 anonim ***** válasza:
12%

Ez nem randi volt. Ráakaszkodtál valakire akinek egyre idegesítőbb voltál. Tanuld meg észrevenni, ha valakit zavarsz. Idióta módon viselkedtél.

Ha a barátnője volt, akkor ő is bunkó volt, mert nem szabadott volna hazudnia. De lehet hogy tényleg nem barátnő volt!

2015. máj. 30. 20:46
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem csak kilyukasztottam volna a biciklijét, hanem egy autóval is áthajtottam volna rajta (mikor rajta ül a srác)
2015. máj. 30. 20:47
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Öltönyben bicajozott vissza?

Ha igaz a sztori, akkor mit parázol egy vacak bicikligumk miatt, megérdemelte, én lehet h odébbtoltam volna a bringát pár sarokkal, hogy frászt kapjon, és keresgesse később.

10/24 anonim ***** válasza:
38%
Nagy a képzelőerőd,az már bizonyos.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!