Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Folyton ellopják a biciklijét,...

Folyton ellopják a biciklijét, hogy vegyük rá, hogy használja a zárat?

Figyelt kérdés

papámnak már a 2. biciklijét lopták el idén.

(régi,kopott volt mindkettő,nem is értem kinek kellett)

pedig zárat is vettünk neki,de sosem használja mert ő 'csak' kenyérért ugrik be..meg 'csak' egy levelet ad fel..

ha épp látogatóba megyek hozzájuk (biciklivel) kölcsönkéri,ha már ott van,mert mennie kell ide-oda.az idegbaj kerülget.szerintem az enyémet sem zárja le.

én meg azzal járok munkába,boltba,mindenhova.

most családdal venni akarunk neki egy bringát szülinapjára.

de szerintem semmi értelme nincs újat venni,ha nem vigyáz rá:SS

2014. szept. 23. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tanult ebből a két esetből, akkor eléggé szenilis lehet a papa. A szeniliseket meg nehéz észérvekkel meggyőzni.
2014. szept. 23. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem akarnék a helyetekben bringát venni neki. Azért, hogy aztán ellopják? Sok helyen még lelakatolva is képesek elvinni, ha még csak nincs is rajta zár, a hülye is felkapja... Majd megtanulja, ha egy ideig nincs bringa és gyalog kell járnia, hogy vigyázni kéne az értékekre. Nyilván könnyű neki, ha ellopják, ti úgyis vesztek neki újat. Kb. mint egy kisgyerek, azon a szinten van.
2014. szept. 23. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Biztosan nem vennék neki biciklit, és nem adnám oda a sajátomat semmiképp.

Ha nem vigyáz rá, nem érdemli meg, hogy vegyetek.

Vegyen magának.

2014. szept. 23. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az egyik legrosszabb ötlet biciklit venni neki. Minek? Hogy a tolvajnak új legyen? Mást vegyetek, ez így nem éri meg.

Off: nem vagyok már mai gyerek, ezért annyira emlékszem rá, hogy régen bárhol, bármeddig kint lehetett hagyni lezárás nélkül a kerékpárt, soha senki nem nyúlt hozzá. Lehet, hogy a papában is ez él még élénken.

2014. szept. 23. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát errefelé már 30 éve se lehetett lakat nélkül hagyni. Sőt, egyszer éjszakára lakatostól maradt ott 30 éve és reggelre elvitték. Minek vennétek neki bicajt? Meg te minek adod oda a tiédet? Nem is értem. Meg kell neki mondani, hogy nincs csak, tessék nézze meg két szart már elloptak, te hülye leszel odaadni a tiédet, hogy ellopassa azt is, azzal jársz mindenhova. Szülinapjára meg vegyetek neki egy lakatot.
2014. szept. 24. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!