Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudnám elérni, hogy az...

Hogy tudnám elérni, hogy az anyám ne az én parfümömet használja?

Figyelt kérdés

Van néhány drágábbnak mondható parfümöm, amit különleges alkalmakra használok és csak ritkán.Tehát takarékoskodok vele, amennyire csak tudok. Erre az anyám a munkahelyére azt használja, pedig neki is van sajátja és tudja, hogy ezek nem olcsó parfümök. Ez nagyon idegesítő. És nem is keveset használ belőle..:(

Nem tudok venni újat.:( Mit tegyek? Vegyem el a polcról vagy dugjam el? Szerintetek?

2013. aug. 30. 09:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tedd a szekrényedbe.
2013. aug. 30. 09:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki őszintén, hogy csak különleges alkalmakkor használod te is, de ha ennyire tetszik neki az illat, akkor majd megleped vele szülinapján/névnapján/Karácsonykor.

Addig viszont legyen szíves, használja a sajátját, és tartsa tiszteletben, hogy ez a tiéd.

2013. aug. 30. 09:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Először kérd meg, hogy ne használja, mert az igazán különleges alkalmakra tartogatod, és amúgy is a tiéd. Mondd neki, hogy az övének milyen jó az illata, használja azt, mert jól áll neki. Ha ez nem jön be, máshova, másik szekrénybe tedd el, dugd el, ha kkeresi, ne add oda.
2013. aug. 30. 09:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Tedd a szekrényedbe.
2013. aug. 30. 09:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Dugd el!!!!!!
2013. aug. 30. 09:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdezném tőle, hogy tisztában van-e vele, hogy a parfüm amit naponta magára fújogat, mégis mennyibe kerül? Ugyanis nem azért van még félig tele, mert neked nem tetszik és hogy ő is tudja használni, hanem mert drága, és nincs lehetőséged 2 hetente újat venni, mert 2-en is használjátok. Megmondanám neki, hogy ha használni tudja a parfümöt, akkor ha elfogyna, ugyanilyen előszeretettel szálljon be az új parfüm vásárlásába..
2013. aug. 30. 10:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Na az en anyam ugyan ez pepitaban. Csak o azt csinalja hogy amikor van mas parfum akkor az enyemre azt mondja fuj milyen budos, aztan 2 nap mulva ugy fujkalja magara mintha csak viz lenne.
2013. szept. 8. 06:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha már megkérted, hogy ne használja, akkor tényleg nem marad más, mint eldugni.

Te vetted a parfümöt?

2013. okt. 7. 22:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen én vettem, a saját pénzemből...
2013. okt. 8. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!