Mit akarhat ezzel anyám elérni?
Állandóan pampog h tesom barátja sokat van és itt eszik. Már olyanokat mond h ő nem fog soha többet főzni nem fog mást zabáltatni. Már én sem merem áthivni a barátom mert félek h beszól h miért eszik itt. Azt látom h sokszor tesom nem eszik inkább ebédet és akkor vacsora időben tud ő is meg a barátja is enni. Ugyh tulajdonképpen nem fogy több kaja. Nekem multkor azért szólt be mert barátom itt volt mikor elkapta a hasmenés és a wc papir miatt durrogott.
Sem én sem tesóm nem szólunk anyámnak h mikor itt az ő barátja megkinálja kajával. Sőt az előző élettársa évekig itt lakott ugy h semmivel nem szállt be a közösbe.
Költözni sem én sem tesom nem tudunk,nagyon egymásra van utalva a család pénzügyi téren.
egyetek a barátotoknál.
én sem főznék más gyerekére.
vagy a szülőknek kellene ezt egymással megbeszélni
Mostanában nagyon megdrágult az étel +1-2 tányér kaja itt meg ott anyagilag tényleg megterhelő plána ha kevésből gazdálkodik.
Azt nyugott körülmények között meg lehet beszélni hogy ha a ti barátaitok nem esznek akkor ő se etese a barátját.
Gondolom, anyuka veszi a kaját a saját pénzéböl, meg minden egyebet, ti meg fogyasztotok.
Ebben az esetben azért csak van joga eldönteni, hogy kire akar költeni, én is a SAJÁT barátaimat etetném inkább, mint másokét.
Vegyetek te a barátotoknak kaját, akkor nem lesz ilyen probléma.
A bejövő pénzünk több mint 50%t adjuk le mindketten a tesommal.
Én is meg tesom is szokott az ő barátjánál lenni,de nem kicsinyeskednek egyikünkkel sem h wc papirt használunk vagy eszünk ott.
Meg nem fogy több kaja sztem,mert tesom pl ha tudja h jön hozzá este a barátja akkor inkább nem ebédel.
Én meg hetek ota csak halogatom h barátom jöjjön hozzám mert félek h anyámnál elpattan vmi és beszol neki.
Multkor pl barátom vett melegszendvicshez sajtos stanglit szalámit,sajtot,majonézt és másnap anyám azért szólt be mert h vajat használtunk.
akkor egyenek otthon a srácok és azután menjenek át hozzátok.
ennyi.
Tesom munkanélküli jelenleg havonta kb 50 ezret kap még 2 hónapig. Ebből ad 35.000 ft-ot,a maradékbol tisztálkodó szereket meg egyéb dolgokat vesz.
Én dolgozom kb 70et szoktam japni mikor hogy tulórától függ. Én annyit adok le h 20.000ft marad meg nekem amit arra költök amire akarok.
Mig tesom dolgozott ő is igy csinálta.
Nem volt itthon mikor csináltuk,azért is vette a vajon kivül az alapanyagokat barátom mert anyám semmit nem fözött.
Másnap mondtam anyámnak van még szalámi meg sajt csináltunk melegszendvixset este. Erre szólt be h de vajat azt nem vetettek,az én vajamat kellett használni.
Sem az én barátom sem a tesom nem 10-20 perce lakik h csak ufy haza ugorjon kajálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!