Mit akarhat ezzel anyám elérni?
Állandóan pampog h tesom barátja sokat van és itt eszik. Már olyanokat mond h ő nem fog soha többet főzni nem fog mást zabáltatni. Már én sem merem áthivni a barátom mert félek h beszól h miért eszik itt. Azt látom h sokszor tesom nem eszik inkább ebédet és akkor vacsora időben tud ő is meg a barátja is enni. Ugyh tulajdonképpen nem fogy több kaja. Nekem multkor azért szólt be mert barátom itt volt mikor elkapta a hasmenés és a wc papir miatt durrogott.
Sem én sem tesóm nem szólunk anyámnak h mikor itt az ő barátja megkinálja kajával. Sőt az előző élettársa évekig itt lakott ugy h semmivel nem szállt be a közösbe.
Költözni sem én sem tesom nem tudunk,nagyon egymásra van utalva a család pénzügyi téren.
"Szerintem tesom barátja nem tudja h tesom nem eszik pl ebédet ha tudja h jön este."
Baromi bensőséges kapcsolat lehet, ha még ezt se mondja el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!