Mit akarhat ezzel anyám elérni?
Állandóan pampog h tesom barátja sokat van és itt eszik. Már olyanokat mond h ő nem fog soha többet főzni nem fog mást zabáltatni. Már én sem merem áthivni a barátom mert félek h beszól h miért eszik itt. Azt látom h sokszor tesom nem eszik inkább ebédet és akkor vacsora időben tud ő is meg a barátja is enni. Ugyh tulajdonképpen nem fogy több kaja. Nekem multkor azért szólt be mert barátom itt volt mikor elkapta a hasmenés és a wc papir miatt durrogott.
Sem én sem tesóm nem szólunk anyámnak h mikor itt az ő barátja megkinálja kajával. Sőt az előző élettársa évekig itt lakott ugy h semmivel nem szállt be a közösbe.
Költözni sem én sem tesom nem tudunk,nagyon egymásra van utalva a család pénzügyi téren.
Azt számolgatom h sztem én is meg tesom is elég pénzt adunk le ahoz h ha egy két napra jön hozzánk a barátunk ne kelljen problémázni wc papiron vagy a kaján.
Nem értem sem én sem tesom h mit akar ezzel elérni.
eleve önmagában már az irritáló, hogy ott élősködnek.
ezért éleződik ki minden a kajára, meg a wc papírra.
Heti szinten 2 v max 3 napot van itt a tesom barátja meg az enyém is. Bár mostanában én nem mertem hivni őt ide.
Ugy szokott lenni nálam pl szombat délutántól vasárnapig itt a barátom v hétfőn reggel innen megyünk dolgozni. én kedden megyek hozzá tőle megyek dolgozni is és ott vagyok csütörtökig.
De ez miért lenne élösködés? Hisz mi is a lehetőségeinkhez mérten bele adunk a közösbe.
Vagy anyám attol még pattoghat ilyeneken mert nem minden pénzt adunk oda?
Mi sem szolunk amikor itt a barátja. Van h ő itt sincs mert pl dolgozik v barátnőjével találkozik,a barátja meg itt megvárja.
csak azért nem költözik el sem teson sem pedig én mert tudjuk h anyám a fizetéséből nem tudna mindent fizetni. Most h tesom munkanélküli igy us panaszkodik h kevés a pénz. Még 2 év mig lejár neki egy személyi kölcsöbe akkor talán már ugymond magára lehet hagyni.
Tesom szintén ugy oldja meg a találkozókat mint én.
De van h pl én vagyok barátomnál 7végén,ő meg hétköznap nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!