Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat ezzel anyám elérni?

Mit akarhat ezzel anyám elérni?

Figyelt kérdés

Állandóan pampog h tesom barátja sokat van és itt eszik. Már olyanokat mond h ő nem fog soha többet főzni nem fog mást zabáltatni. Már én sem merem áthivni a barátom mert félek h beszól h miért eszik itt. Azt látom h sokszor tesom nem eszik inkább ebédet és akkor vacsora időben tud ő is meg a barátja is enni. Ugyh tulajdonképpen nem fogy több kaja. Nekem multkor azért szólt be mert barátom itt volt mikor elkapta a hasmenés és a wc papir miatt durrogott.

Sem én sem tesóm nem szólunk anyámnak h mikor itt az ő barátja megkinálja kajával. Sőt az előző élettársa évekig itt lakott ugy h semmivel nem szállt be a közösbe.

Költözni sem én sem tesom nem tudunk,nagyon egymásra van utalva a család pénzügyi téren.

2013. febr. 21. 18:31
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem pedig, ha beleadnak a rezsibe és a kajába, azt kínálnak meg akit akarnak. Amúgy a maradékból vegyél külön kaját és főzd meg a párodnak, meg vehetsz külön wc papírt stb és ha jön a barátod (vagy tesóddal összedobhattok) és ha jön a 2 srác, akkor abból a készletből használnak ők. Tudom, hogy drága az élet, de az élet, de udvariasnak lehetne lenni édesanyádnak is.
2013. febr. 21. 19:20
 12/31 A kérdező kommentje:

Azt számolgatom h sztem én is meg tesom is elég pénzt adunk le ahoz h ha egy két napra jön hozzánk a barátunk ne kelljen problémázni wc papiron vagy a kaján.

Nem értem sem én sem tesom h mit akar ezzel elérni.

2013. febr. 21. 19:20
 13/31 anonim ***** válasza:
85%
Pedig ez már szerintem garasoskodás. Mi sem élünk olyan fényűzően de még nem volt, hogy azért csesztek volna le mert a vendéget megkínáltam bármivel is, inkább ha elfelejtem. Próbáljátok úgy,hogy megbeszélitek akkor mondjuk 10el kevesebbet fizettek be abból ha mondjuk havi 5ször ott vannak a fiúk ti vesztek s főztök kaját. Mondjuk főzeléket, krumplis tészta, fánk, lángos valami amit ti is megtudtok csinálni ha nem is vagytok olyan ügyesek.Nem tudom ez a vaj méricskérés tette be a kaput nálam meg a wcpapírozás, mert az más ha mondjuk naponta ott lógnak, élnek szinte s zabagépek de hát ez már inkább a másik végletnek tűnik.
2013. febr. 21. 19:36
 14/31 anonim ***** válasza:
0%

eleve önmagában már az irritáló, hogy ott élősködnek.

ezért éleződik ki minden a kajára, meg a wc papírra.

2013. febr. 21. 19:38
 15/31 A kérdező kommentje:

Heti szinten 2 v max 3 napot van itt a tesom barátja meg az enyém is. Bár mostanában én nem mertem hivni őt ide.

Ugy szokott lenni nálam pl szombat délutántól vasárnapig itt a barátom v hétfőn reggel innen megyünk dolgozni. én kedden megyek hozzá tőle megyek dolgozni is és ott vagyok csütörtökig.

2013. febr. 21. 19:43
 16/31 anonim ***** válasza:
18%
szóval anyudnak nincs egy nyugodt hétvégéje, amikor kipihenhetné magát, kerülgetnie kell másokat.
2013. febr. 21. 19:46
 17/31 A kérdező kommentje:

De ez miért lenne élösködés? Hisz mi is a lehetőségeinkhez mérten bele adunk a közösbe.

Vagy anyám attol még pattoghat ilyeneken mert nem minden pénzt adunk oda?

2013. febr. 21. 19:48
 18/31 anonim ***** válasza:
88%
Ne pattogj már utolsó, nem azért pampog az anyukája, mert kerülgetnie kell bárkit is (megjegyzem hétfőtől csütörtökig, tök egyedül van, kiélheti magát akkor is) hanem a kaja miatt. De azt se esznek többet, mert csak hétvégén eszik rajta kívül más is ott. Bezzeg a másik oldalon senki se pattog. Amúgy meg a csaj és a pasija 3 nap itt 4 nap ott felállásban vannak, akkor miről beszélünk? Lead 50 000 Ftot, közben több mint a fele hónapot ott se tölti. Nehogy már élősködésnek hívd. Ha elköltözne, akkor bezzeg anyuci halna lehet éhen.
2013. febr. 21. 19:51
 19/31 A kérdező kommentje:

Mi sem szolunk amikor itt a barátja. Van h ő itt sincs mert pl dolgozik v barátnőjével találkozik,a barátja meg itt megvárja.

csak azért nem költözik el sem teson sem pedig én mert tudjuk h anyám a fizetéséből nem tudna mindent fizetni. Most h tesom munkanélküli igy us panaszkodik h kevés a pénz. Még 2 év mig lejár neki egy személyi kölcsöbe akkor talán már ugymond magára lehet hagyni.

2013. febr. 21. 19:53
 20/31 A kérdező kommentje:

Tesom szintén ugy oldja meg a találkozókat mint én.

De van h pl én vagyok barátomnál 7végén,ő meg hétköznap nálunk.

2013. febr. 21. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!