Mit akarhat ezzel anyám elérni?
Állandóan pampog h tesom barátja sokat van és itt eszik. Már olyanokat mond h ő nem fog soha többet főzni nem fog mást zabáltatni. Már én sem merem áthivni a barátom mert félek h beszól h miért eszik itt. Azt látom h sokszor tesom nem eszik inkább ebédet és akkor vacsora időben tud ő is meg a barátja is enni. Ugyh tulajdonképpen nem fogy több kaja. Nekem multkor azért szólt be mert barátom itt volt mikor elkapta a hasmenés és a wc papir miatt durrogott.
Sem én sem tesóm nem szólunk anyámnak h mikor itt az ő barátja megkinálja kajával. Sőt az előző élettársa évekig itt lakott ugy h semmivel nem szállt be a közösbe.
Költözni sem én sem tesom nem tudunk,nagyon egymásra van utalva a család pénzügyi téren.
Egyetlen embernek sem jut eszébe, hogy attól, hogy valaki ad be a rezsibe, még közel sem jelenti azt, hogy elßeg pénzük van összesen.
Ha a kérdezö meg a testvére beadnak összesen 30-40 ezer Ft-ot, az még jóformán a vizre sem elég, nemhogy teljes ellátásra.
Igencsak az derül ki, hogy az anyuka tartja el a két gyereket, és emellett még azok barátait is el kellene sokak szerint.
Mellesleg igencsak van kit kerülgetnie, hogyha hol az egyik, hol a másik barát van éppen ott.
A lányok azért eléggé szemtelenek, ha az anyuka pénzéböl, az ö lakásában élnek, akkor már azért csak van joga eldönteni, hogy kit fogad ott vendégként, és kit nem.
szerintem itt más lesz a probléma :-) Beleadtok mindketten a rezsibe. Az lehet a baja és azért piszkálhat mert érzi, hogy amint tudjátok ott fogjátok hagyni és összeköltöztök a párjaitokkal esetleg....Lehet azért marja a srácokat
Szerintem semmi gond nincs azzal hogy beleadtok a közösbe.. sőt szinte az összes pénzeteket és pár napig ott vannak a fiúk. DE ti is náluk. Valóban szinte otthon sem vagy csak 2 hetet egy hónapban és így is minden baj?
Mindig ilyen volt anyukád? nem pont a fiúkra gondolok.. hanem ilyen "garasoskodó"
Aki meg azokat írták h anyud háza... élősködők.. nem lehet pihennie hétvégén.. zabáljátok a kajáját.. az OLVASSON már vissza egy kicsit
Utolsó!
Az anyuka ha egyedül élne nem tudná fenntartani magát, mert hitele meg minden vacka van. A lányok fizetésének nagy részét leadják (mi az, hogy vízre se elég? Nekünk egy a teljes rezsi és kaja összegünk 2 emberre, amit leadnak) és az ANYUKA PASIJA IS OTT ZABÁL! Tehát mielőtt a 200 forintos spáros wc-papíron akadna ki az ember, talán nézzen szét a saját portáján is!
Ha nem adnának semmit haza akkor eltartás lenne. De így KÖLCSÖNÖS mindenkinek az eltartás. A lányok se tudnak anyuka nélkül fizetni semmit, DE ANYUKA se tud fenntartani egy hiteles lakást. Ha éhen nem halnak, és mindenki belead a közösbe (úgy is hogy a fele időt ott se töltik) akkor nincs szó kihasználásról.
23! Gondolom az előttem lévőnek szólt ez :-)
22-es vagyok!
Amíg a másik lány is melózott .. keressen csak ő is 70 et..
ketten 100 000-et adtak haza olyankor! Elhiszem hogy lehetnek anyagi problémák meg hitelek minden, és valóban minden csak drágul.. DE azért NE MÁR!
a fiúk nincsenek állandóan ott, nem ott "zabálnak" és "sz*nak" éjjel nappal. A lányok is ugyanúgy a másik családnál is fogyasztanak..
Még mindig nem értem mi itt a probléma
Sok ilyen kérdést olvastam manapság, de engem mégis más döbbent meg az ilyen sztorikban, az pedig ez:
"sokszor tesom nem eszik inkább ebédet és akkor vacsora időben tud ő is meg a barátja is enni."
A barát szó nélkül hagyja, hogy a kedvese ne egyen, csakhogy ő megtömje magát? Ha tudja, hogy ilyen a vendéglátás - vagy inkább annak a hiánya - , akkor miért nem visz otthonról magának valamit enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!