Sógornőtök mennyire telepszik rá a párotokra (férfi) és mennyire használja ki és ugráltatja őt?
Semennyire.
Nálunk fordítva van.
Szóvá tettem már a bátyámnak, hogy elég bunkó dolog, ahogy a barátnőjével bánik.
Én biztos nem hagynám, hogy velem valaki megtegye ezt.
Ugráltatja őt. A kávét, a reggelit beviteti vele tálcán minden áldott reggel, ő ott fekszik délig az ágyban.
A saját szobáját nem takarítja ki, a barátnőjével csináltatja meg, hogy anyánk ne veszekedjen.
Ha megkéri bátyámat, hogy vegyen már egy sütit neki, mert megkívánja, azt feleli, hogy van lábad neked is....
Engem ez nem érdekel. Beszéltem a csajjal, azt mondta, hogy ne haragudjak, de ez az ő kapcsolatuk, ne szóljak bele. Ezek után azt csinálnak, amit akarnak.....nekem teljesen mindegy.
Tök mindegy hogy ki részéről érvényes a kihasználás, aki hagyja, az megérdemli.
Na, akkor én leszek az ellenpélda: az exférjem húga és az exanyósom standardan pattogtatták az exemet. Oda ment haza először, hozta, vitte-őket, többet volt ott, mint itthon. A családban ez bevett szokás volt, így biztosították a rangsort az újonnan jöttekkel - akkor még ezt nem láttam. Sok éve elváltunk - ez is szerepet játszott benne, de nem ez volt a fő ok - az új feleséggel is ezt csinálják, már beszélni sem beszél velük.
Nekem azóta anyóssal kiegyensúlyozott a kapcsolatom, sokat segít a fiam körül, emiatt hálás vagyok neki. Többet van ott a gyerek, mint az apjánál...
Sógornőről nem tudok nyilatkozni, nincs az og-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!