Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sógornőtök mennyire telepszik...

Sógornőtök mennyire telepszik rá a párotokra (férfi) és mennyire használja ki és ugráltatja őt?

Figyelt kérdés

2014. febr. 10. 11:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Volt páromat nagyon durván kihasználta a nővére, de nemcsak ő hanem mindenki majdnem. Apuka 2007-ben nagybeteg lett, azóta a volt Párom csinált minden férfi munkát, de sógornőm, aki egész nap semmit nem csinált, nem is dolgozott, folyton ugráltatta és kihasználta a srácomat. Néha nagyon szívesen elküldtem volna a p*csába, de nem akartam balhét. Páromnak viszont többször mondtam, hogy ne hagyja már magát kihasználni annak a semmirekellő nőnek.

Nem fogadta meg soha. :/

2014. febr. 10. 13:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez "kihasználja és ugráltatja" relatív dolog.

Az én párom szívesen jön el velem kutyát sétáltatni (2 van), már több mint két és fél éve minden este.

Kívülálló vagy rosszindulatú ember mondhatja azt, hogy ugráltatom vagy rákényszerítem. Holott nem így van.

Ha valamit szívesen megtesz az ember a párjának, az már kihasználás vagy ugráltatás? Vagy ha szívességet kér az ember??

2014. febr. 10. 14:02
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Megpróbált őt is, engem is. Amikor rájött, hogy nem vagyok benne partner, elkezdte a férjemet lebeszélni rólam. Ő meg szerencsére ebben nem volt partner.
2014. febr. 10. 15:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire.

Mindkét sógornő próbálkozott - a maga stílusában -, de mindkettő pofára esett. A játszmázásaiknak az lett a következménye, hogy engem teljesen elvadítottak maguktól, a férjem pedig mellettem áll, nem mellettük.

2014. febr. 10. 15:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is az van, mint a 9-es válaszolónál. A férjem nővére unatkozik otthon a két gyerek mellett és minden marhaságot kitalál, amihez nekünk kell asszisztálni. Pl. vigyük el kocsival Pestre mert ő benevezte a gyerekét szépségversenyre. Amikor meg elfogadtuk tőle az üzemanyag árát, felháborodott és kibeszélt az anyjának. A számítógépet ő is rendszeresen elrontja, és állítólag nincs a faluban egyetlen ember sem, aki meg tudná javítani, ezért el kell mennünk érte és a férjemnek kell megjavítania. Az olcsóbb alkatrészek árát nem szoktuk elkérni érte, erre az ő válasza :"én is úgy gondoltam! "

Annak ellenére, hogy a pasija külföldön dolgozik és havi 500 ezret utal haza, soha nincs pénze és nem képes várni, neki azonnal kell amit kinézett magának, ezért kölcsönkér. Persze a férjemtől... Amikor meg kellett volna adni, akkor meg húzta az időt és végül nagy könyörgések árán ledobta élénk a pénzt, egy" tán azt hittétek hogy nem akarom megadni? " kíséretében. És ezek után a férjem még mindig ugrik a nővére első szavára.

2014. febr. 10. 19:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is kb a 13 válaszoló esete volt
2014. febr. 10. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!